Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Itt olvasgathatsz a D vitaminról. Ha 6 éve paleózol, akkor talán valami Mercoláról. Sok cikket ír a Nők Lapjába meg a Kiskegyedbe.
Szegény ember, biztos egy pohár vizet se rak elé senki.:(
Nem ideges vagyok, hanem szánom szegényt.Akinek a mama szó degradáló céllal esik ki a száján, azt csak végtelenül sajnálni tudom.
Jogos, hogy felhúztad magad. A te helyedben mindenki ilyen lenne, aki a napja egy részét panírozással, a másik részét pedig internetezéssel tölti.
Ne haragudj, több időm nincs arra, hogy sajnáljalak, remélem e néhány sor elég volt szánalmam kifejezésére irántad :).
Lehetnék mama is,nincs azzal semmi gond.:) A Te lapodon viszont egy kamu fotó látható,kb. ez a szinted.
Tudod, nagyon utálom a magukat nem vállaló, névtelen, bujkáló fajtát.
Kár volt!:(
"Férfi" létedre szombat este egy női portálra regisztrálsz, és nőket zaklatsz, erre tényleg büszke lehetsz.:(
Semmi gondom a korommal, elégedett vagyok magam körül mindennel.Te is??
Nem mama vagyok, hanem anyuka, és valószínűleg többet dolgoztam eddigi életemben Nálad.De mivel semmi közöd hozzá, én nem zaklattalak, nem sértegettelek, tényleg leléphetnél már innen.
Most is elvégzem a dolgomat, a hús bepanírozva, zeller pucolva, odakészítve, kenyér házilag megsütve ma.NÁLAD IS??!
Veled ellentétben én hajnal óta ébren vagyok, és mindennel végeztem, mire a családom felkelt.TE IS?
JA, VAGY NINCS CSALÁDOD??:(
Itt hideg sincs ennyire.
Tavaly állandóan hóra ébredtünk. ezen a télen meg csak Ausztriában láttam havat.:)
Persze, meghoztam a gyereknek a szépséges dzsekit, sínadrágot, kesztyűt, sapkát,, hozzávaló felsővel,hócsizmát, naná, hogy egy mákszem hó se esik.
Ja, az adatlap irtó sokat árul el rólam, mivel 1 napja regisztráltam.
Rólad viszont elég, hogy már nem fiatal korod ellenére az interneten töltöd az időd jelentős részét, nem is csoda, hogy ilyen frusztrált mama vagy.
Jó lenne a fiamnak, de lehet, hogy csak holnap szánom rá magam.
Nekem egyre kevésbé hiányzik, valahogy elvagyok a 2 főétellel.
Pedig aztán ha valaki, én nagyon édesszájú voltam.:)
Én mindig megnézem az illető hozzászóló lapját, mindent elárul róla.
Ez az önbizalom hiányos puhap@cs még erre se vette a fáradtságot, különben nem titulálja Tuksyt nőnek.:)
Sütöttem a fiúknak egy kis kóstolót, azt mondta mindkét muglim, hogy jó lesz így az ebéd.
Jó panírt sikerült végre összeraknom:felesben szezámliszt és mandulaliszt, tojás, aprítóban átdarált kókuszreszelék, darált dió, fokhagymapor.Ez nekem tökéletes, ízre is, külsőre is.Fiam észre se vette, hogy a "hasáb krumplija" zeller.:)
Jó Nektek, itt egy szikre hó se esett még idén.
A nagyobbikam tavaly előtt kapta valamelyik hepatitis oltást a suliban. 1-2 nappal utána "beteg" lett. Nem volt semmi baja, mégis 1 hétig nem járt suliba, mert csak feküdt azt mondta nincs jól. Se számítógép se tv se társasjáték. nem kellett neki semmi. Én meg már tiszta ideg voltam. Az orvos meg mit mond erre. Ez nem az oltástól van. Hát akkor mi abánattól.
És épp akkor olvastam, hogy pont ez a korosztály akit oltanak ez a legkevésbé veszélyeztetett. Mire meg elmúlik a hatása addigra ér megint egy veszélyeztetett korcsoportba. De most tényleg nem tudom már melyik oltás volt ez 12-13 éves korban...
Nálunk jó nagy hó esett, tegnap nem is értem rá gépezni. Most megkaptuk, eddig m indig Mariann lapátolt előző években..
ma meg -13
Nalad biztosan lesz vmi suti, ugye? :)
annyi szuper receptet osszaszedtel a naplodba, h.vegigolvasni is lehetetlen:) de egyszer raveszem magam!!
tegnap en is gondolkodtam makoson, talan a megfozleken van sved mandulatorta, azt "makositottam" volna, tetszett a kremje, anno az orszagtorta vanilias kremje is bejott
itt szerencsere epp csak latszik a ho, de meg nem keltem fel, ugyh.ez csak az, amit az ablakbol latok :)
miert nem fozol vasnap? melonak tekinted es a vas.nap a pihie? :)
Egyetértek veled. Ennek a csillagos szilvinek elég csak megnézni a portálon lévő hozzászólásait..felesleges volt egyáltalán észrevenni azt, hogy ide is írt. A másik meg ugye friss reges..
Csak tudom, hogy nehéz megállni.
Itt akkora hó van, hogy kintről nem tudnám megmondani, hogy milyen autó áll az udvaron. És még mindig esik.
Én vasárnap sosem főzök.
De maradt egy kis mákom, úgyhogy valamilyen mákos sütit csinálnom kell.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?