Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Kezdem:
Fejér megye!
Beburkoltam egy adag csirkecombot, jó fokhagymásan és épp csak megsercentett zellerrel.
Most már béke van! :)
Nyáron, vagy tavasszal csinálunk egy találkozót? :)
Annak n is megörülnék! :)
De nálunk semmi esélye, a siserehad mindent eltüntet. :)
Nem lehet rossz. Csak annyi minden kell bele :D
Én ennél egyszerűbb lélek vagyok :D kókuszliszt-tojás-lenmagpehely.
De ha olyanom lesz, akkor ezt is kifogom próbálni. Szezám nélkül, az nincs itthon, és nem is nagyon fogom beszerezni, nekem az olyan keserű volt, elvagyok nélküle. Igaz a szezám magot viszont szeretem :D
Én így értelmeztem. :)
Ha nem majd Mariann kijavít. :)
Húúú de cifra :DDDD De biztos finom :DDD
Tehát először a mandulaszezám, rá a tojás, majd a többi keveréke?
Nnnna, megérkeztem! :)
Termeltetek rendesen! Szeretlek Benneteket! :) Mondtam már?! :)
A 70253-as hszében írta:
"... felesben szezámliszt és mandulaliszt, tojás, aprítóban átdarált kókuszreszelék, darált dió, fokhagymapor.Ez nekem tökéletes, ízre is, külsőre is.Fiam észre se vette, hogy a "hasáb krumplija" zeller.:)"
Én tegnap rakott krumplit csináltam a fiamnak, és közben magamnak rakott répát karalábét :D Jó lett :DD Tegnap meg is ettem az egészet.
De amilyen egyszerű olyan jó, tehát többet fogok magamnak csinálni :)
Végre nem kell majd 2 féle panírt csinálnom a rántott husira.És jó a sült zeller a fiúknak is, hurrá!
Érik még az embert örömök!:DD
Jó, hát bowie és csicsike 2 már sokkal szimpatikusabb így, hogy normális hangnemben írtak és nem tipikus hisztis stílusban.
Mariann hát...Mariann :).
Nem tudok haragudni olyasvalakire, akinél a higgadt gondolkozás láthatóan pihenőpályán van, azért remélem nem mindig ilyen dühös, mert az erősen káros az egészségre.
Aki normálisan tudott írni, annak szép napot kívánok ! Na jó, nem csak nekik, legyen mindenkinek :D...
Ma hajnalban ezt találtam itt, ezt a szemét dumát szórtad ki, itt se voltam.Bocs, ha nem voltam elég nőies, de neked ez való.
Kedves, baráti, ismerkedő hozzászólásaid tegnapról:
Paleolit táplálkozás 70171. (Egészség) 2014-01-25 23:56
Egy szó, mint száz: nők :)
A racionalitás nem tartozik az erősségetek közé, de ez nem a ti hibátok. Genetikailag a többség így van kódolva.
A lényeg az, hogy ne legyetek mindig ilyen durcásak és makacsok, mert ezzel csak saját magatokkal szúrtok ki. Már ha valóban számít nektek a valamit érő tudás és nem csak puszta kedvtelésből írtok ide mindenféle össze-visszaságot, amit ha egy szakértő olvasna, akkor utolsó szálig tépné a haját....vagy inkább a tiéteket :D.
(válasz Menyus72 70170. hozzászólására)
Paleolit táplálkozás 70169. (Egészség) 2014-01-25 23:49
Na jó, látom itt tényleg keményen be van állva a fehérnépség, ezért majd visszatérek talán, ha kommunikációképes állapotban lesz a csapat :).
A D-vitaminnal kapcsolatos dolgot azért vessétek a kis fejetekbe, mert hozzátok képest van aki a témával foglalkozik és nem a Nők lapja és hasonló jellegű magazinokból olvas össze minden szamárságot ;).
Soha nincs túl késő ahhoz, hogy okosabbak legyetek. Kezdjétek a folyamatot tehát minél hamarabb :).
Paleolit táplálkozás 70165. (Egészség) 2014-01-25 23:36
Egy állítás nem azért lesz igaz, mert a hasadra csapsz és azt mondod rá, hogy igaz.
Érvekkel támaszd alá és akkor talán van esélyed rá, hogy alátámaszd az igazságtartalmát.
Különben csak a levegőbe irkálsz, de persze jogod van hozzá :).
(válasz tuksy 70164. hozzászólására)
Paleolit táplálkozás 70163. (Egészség) 2014-01-25 23:11
Reklamálj, ha nem tetszik az oldal működése.
(válasz Csak látogató vagyok 70162. hozzászólására)
Paleolit táplálkozás 70160. (Egészség) 2014-01-25 22:50
Ez ( amit írtál a D-vitaminról ) egy értelmetlen zagyvaság, már bocs :).
(válasz HViki 70158. hozzászólására)
EGY KICSIT NÉZZ MAGADBA IS, MIELŐTT ÍRSZ VALAMIT!
EZENNEL BEFEJEZTEM MINDEN KOMMUNIKÁCIÓT VELED, ÉS A TÖBBIEKET IS ERRE KÉREM SZÉPEN.
Bele szoktam nézni egy-két fórumba. Ha nem tetszik, nem olvasom tovább, nem állok le vitatkozni mert úgy érzem nem kell szítani a hangulatot. Ahol jól érzem magam, egyetértek az ottani kommentelőkkel azokat olvasom. Hozzászólni nagyon ritkán szoktam.
Ebbe ha akarsz megint beleköthetsz, hogy kukkoló vagyok! :-)
Egyébként, én is idegen voltam itt nem is olyan rég még..soha senki nem volt velem barom. De tényleg. Egy vitám sem volt, holott beírtam ide olyat is, hogy érdekel a gyógyszerészet.
És nagyjából azt hiszem mindenki tudja, hogy nem olvastam egy Szendi könyvet sem, de szerintem még csak cikkjeit sem. Sem tudományos értekezést, sem nem tudományosat. A véleményem mégis leírhatom nyugodtan, anélkül, hogy bárki is nekem esne, ha az nem egyezik az övével. Nyugodtan írtam le, hogy a gyerekem eszik glutént, ha úgy adódik, pl..nem szegték fejem..furcsa ez nekem..:) Bár, lehet utálnak, csak én nem veszem észre magam..:DDD
A csoport azon képviselőit minősítettem, akik nekem jöttek már az elején.
Ráadásul egy pontig még el is néztem az összes minősítést, csak aztán kíváncsi voltam arra, hogy miként reagálnak, ha én is hasonló stílusban írok nekik.
Hát úgy látszik senkinek sem tetszik az, ha kutyának nézik őt, mert ugye amikor hasonlóan válaszoltam vissza, akkor már vérig lett mindenki sértve ( tök jogosan amúgy, csak akkor nem kellene úgy tenni, mintha nagyon poénos lenne ez az egész itteni hozzáállásotok egy idegennel szemben )
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?