Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Köszönöm, azért megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyetlen bekajálós. :)
A tejet simán el tudom hagyni. A krumplit, rizst is, a hüvelyesek miatt sem fogok sokat sírni, mert ezek mind csak heti egy nap voltak. De az a fránya kenyér.
Ezen gondolkodtam délelőtt és beugrott, hogy a nagyim régen sokszor sütött ki lábasban kockázott füstölt szalonnát és füstölt sonkát (persze a saját nevelt disznóból), amire savanyúkáposztát tett és azzal együtt továbbsütötte, míg a káposzta picit itt-ott megpirult és már nem volt fehér. Ilyet sütöttem az előbb, szerintem paleo étel. Ha esetleg valakit érdekel..
Köszönöm a válaszokat a steviával kapcsolatban!
Szoktam olvasni a fórumot mostanában, de ez már sok!! :) Más dolgom is volna....
Ritkán ülök a tenger mellett halra várva :D
Egyébként olyankor szoktam halat enni grillezve, fűszerezve.
jó ötlet.... :-)
majd ha bálna leszek....
(ez nem is lesz olyan sokára??? :-D)
Valaki nem szeretne, nagyon cuki keverék kiskutyát? ;)
Most megyek megetetem őket. Itt élnek a telepen. A mamit két nappal a szülés előtt fogadtuk be.
Lehet, hogy ez is túl van misztifikálva. Engem ez nem nagyon veszélyeztet, mert nem szeretem a szagát, nem tudom lenyelni.
Ezért tartottam a halolajtól is, de a citromolaj és a rozmaringolaj annyira elnyomják a szagát, hogy nem érzem.
Alapvetően jó a kézügyességem, de ez egy másik kategória. Azért megpróbálnám, biztosan maradandót alkotnék :DDD
A tied viszont nagyon jó.
Dolgozol egyéni megrendelésre is? Például ha a családi címerünket szeretném feltenni egy készletre... :)
De szepek! De szeretnek igy tudni rajzolni! :)
Gratulalok!
nyilván a táplálkozási lánc elején levő élőlények kevésbé szennyezettek, mint a vége felé levők.
nem hiszem hogy számottevő lenne egy ember életében, hacsak nem csak és kizárólag ezeken él.
de az nem sok magyarral fordul elő... :-D
húúú, nagyon szépek, milyen ügyes vagy... :-)
gratulálok.
Raktam fel három képet...az egyiken öt tányér van, amik egyformák, jó színes borderek :D fényképről csináltam....nagyon-nagyon nehéz volt :D
Mostanság sok kutyásat csinálok :D
:DDDDDDDDD
Jól beletrafáltam!
Na, ha vmit utálok, akkor az a sok egyforma minta :D
Ha már két egyforma kell, már akkor is kivagyok :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?