Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Sziasztok! Látogató ma sokat gondoltam rád, gyártottam a chutney variációkat. Csináltam őszibarckos-tormásat, nálam ez viszi a pálmát, almás-paradicsomos-mazsolásat, és ringlósat is. Pontos recepteket tényleg nem lehet írni, én is érzésre és kóstolgatás után fűszereztem. Érdekes és izgalmas ízek ( az más kérdés, hogy a kolléganőim most már teljesen hibbantnak gondolnak hallván, hogy az őszibarackot tormával főzöm össze, sőt még chilit is rakok bele)
Csináltam még Kantara által linkelt cukkinikrémet is, bár én csak száraz dunsztba raktam és olajat sem tettem a tetejére, nem szoktam a lecsóra sem , így reménykedem ez is eláll. Szilvalekvár is kifőtt, így most elég is a befőzésből.
vagyis pontosabban klorid.
mar megneztem tobbet es van bennuk.
jol meglepodtem, de persze en majdnem egyaltalan nem ertek a kemiahoz.
ez ugye nem az a klor, amivel fertotlenitenek? ami a csapvizben is van?
ki tud nekem segiteni?
termeszetes modon lehet a forrasvizben klor?
Örülök, hogy rendben vagytok:D
mekiben van saláta is natúr grill csirkemellel :D koktél paradicsom kidobva, és voáláááá ...paleos kaja :DDD fiam szokott ott ilyet enni, ha társasággal megy. egyszer már én is ettem....brutál drága a szinte semmiért...de legalább kapni lehet :DDDDDD
Az félkemény. Na :DDDD
Én is eszem, meg edámit. SZG azt mondta nem paleo, de csórikáimnak beleférhet :D
Most nekem éppen belefér, mert a szenzációs sajtos húsomat csinálom éppen :DDD
ma már szőlőt is ettem, meg szilvát és nem okozott semmit tehát jól. Fiamon egy nappal később jött ki szerintem holnapra ő is ok lesz.
Egyébként én nem robbantam le, csak nem ehettem semmit, akkor nem is tudott kijönni semmi, amúgy kutyabajom nem volt...
A baj az volt, hogy épp a hét végére elutazós programunk volt a férjemmel. Hát nagy bátran elmentünk, és hogy nem ettem semmit túléltem. Pedig még kocsmázni is kellett menni. Na akkor már nagyon kopogott a szemem, meg már amúgy is elszoktam az éjszakázástól. És akkor egyik ismerősünk átment a mekibe és hozott nekem kaját. Ugyanis van a mekiben paleos kaja. Répavirág.... (jó sz@r fajta répából de valami mégis akad)
Teljesen jót találtál ki :D
Picit nekem is sok volt a nyolc, hetet akartam :D de nyolc volt a tartóban....azt az egyet csak nem raktam vissza a hűtőbe :DDDDD
Jól vagytok már?
atttyaég. Soha nem bírnék megenni egyszerre 8 tojást :-))))
Most én is kilengtem. Több zacskó étcsokiba mártogatott rizspufi karikát ettem meg. Na nem élvezetből, azt hiszem egy darabig nem fogok kívánni effajta huncutságokat. Kisebbik fiammal elkaptunk valami fofós-hányóst a strandon. Répát meg almát találtam ki ami diétás és paleo, de attól úgy éreztem felhígulok, valami száraz is kellett, jobb ötletem nem vóóót
Most muszáj, mert kilengtem csokival :D Ha nem akarok fogyni, olyankor este többet eszek :D most a nyolc tojás, és egy nyolcad dinnye volt :D
Nem :D nem kopok :D a kávé meg sima hosszú kávé :D én édesítővel iszom. Ennyi :D
A kókusztejes valóban finomabb :D
Szia! :)
Fú, Harcosok Étrendje...látom, keményen nyomod.
3 barack...nem kopogott a szemed? Bár ha jó kókuszszíros/tejes volt az a kávé..:D
:DDD én kérem udvarias vagyok :DDD
De írhatok paleos dolgot is :D
Kőkemény harcos van :D ma ettem három barackot, ittam három kávét. Este eszek nyolc tojásból libazsíron rántottát és utána edzek :D
Köszönj nyugodtan :D én örülök neki :D szerintem mások is :D
Olyan aranyos vagy, hogy köszönsz :)
Egy másik paleós blogon ketten is le lettünk tolva, hogy a "tartalmatlan köszöngetésnek semmi értelme, ha tudják ezt előre, oda se kattintanak, mert így csalódottak :("
Na, puff neki....
Még jó, hogy itt szabad köszönni :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?