Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
mondjuk a savanyitas lehet, hogy valtoztat valamit az uborka hejan, marmint ha van benne mergezo anyag...
nem tudom.
koszi, de erdekelne masok velemenye is. :-)
HÁt ez az. Eltéve is héjával együtt van.
Ha salátának csinálom, akkor simán belereszelem.
Amikor simán eszem, akkor nem. De nem azért mert mérgezőnek találom, hanem simán keménynek :DDDD
van aki szerint mergezo a heja.
nem szabd megenni, de nemreg olvastam, hogy sok c-vitamin van benne.
meg hat a kovaszos, csemege uborka hejat is megesszuk....
ti megeszitek?
az uborka hejat meg lehet enni?
mondjatok mar meg, hogy mi az igazsag? :-)
Semmilyen kérdés nem butaság. Kérdezz nyugodtan :)
De azt hiszem van élet ilyen liszt nélkül is :D
Köszönöm :) Nem haragszom. Biztos nektek már butaságnap tűnnek ezek a kérdések.
Egy kenyér receptben olvastam, de nem akarok ilyen ismeretlen dolgokat beszerezni, ezért kérdezem, hogy mivel lehetne helyettesíteni? :) Köszönöm a kedvességed.
Ne haragudj :). Nem cikizni akarunk, szegénykém, biztos valami paleós oldalra tévedtél, ahol ilyen recept volt, és azt hitted, ez valami alap...
Nagyon jól meg lehet nélküle lenni, bár jól hangzik, nekem olyan indiánosan :)
Persze helyettesítheted, ha akarod, mert azért igaz, hogy nem mindenkinek olyan könnyű az átállás. Nekem sem volt, elismerem.
Van, aki még egy darabig igényli a kenyér/lepényfélét, vagy csak gluténmentes egy ideig, nem lehet mindenki olyan szuper, hogy egyik napról a másikra... :)Én sem voltam.
Hát igen, minek azt helyettesíteni, ami amúgy se kell :)
Még én se vettem soha, sőt, még csak nem is láttam. Biztos, mert nem is kerestem. Amúgy nem olcsók ezek a cuccok,inkább valami különleges zöldségre (avokádó, ilyesmi) vagy halra (lazac) költeném azt a pénzt.
Te meg csokira :D
szalonnás tojás, sült hús, főtt hús, levesek, párolt zöldségek, sült, főtt zöldségek, gyümölcsök, különféle húsok különféle módon való elkészítése , mindezek tetszőleges variálása. Ez a paleo.
nem kell ide nyílgyökérliszt... egyébként én sem tudom mi az. Vannak ilyen flancosabb régikajautánzó receptek. Felesleges. Új ajtókat kell kinyitni a meglévő lehető legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával. Ez a paleo.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?