Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm. :)
Még kezdő vagyok, és könnyen befolyásolható... :D
Hát ezen én is ledöbbentem :)
Én fogytam is, és gyógyultam is :)
Tegnap délután a paleos fórum átalakult ketogén fan fórummá :D
De itt vagyunk, és visszarendezzük a dolgokat ;)
:) ne haragudj ezen csak mosolyogni lehet.
Ez a mennyiség semmi :) én ennél sokkal-sokkal-sokkal többet ettem/eszek/enni fogok :)
Szerintem egyed! pláne most, hogy itt a szezon! van abban a gyümölcsben egy csomó hasznos dolog!!!!
Én 13 kilót fogytam így :) és ha megállt a fogyás, akkor az az étcsoki, sajt miatt volt...nálam. Ha tartom a hard paleot, amibe bőven belefér a gyümölcs! akkor simán megy a fogyás is :))) És ne napi szinten nézd az arányokat! nézd heti szinten! vagy akár havi szinten! ha olyan kedved van, és úgy kívánok tisztán gyümölcsös napok is bőven beleférnek! nekem van ilyen, nem kevés, amikor szezon van!
jól van, hát ahogy gondolod....
(én ennél sokkal többet fogyasztok.)
nálam sem az volt. :-)
jó, nem baj, csak meglepődtem nagyon....
én még azzal sem, hogy gyorsabban fog fogyni. :-)
én a több mint 10 kilót kb. 3 hónap alatt adtam és nem is volt célom a fogyókúra.
micsoda????
hogy gyümölcs nélkül nem ér semmit a paleo?
jézusom, mi történt itt tegnap délután óta???
ez sem igaz.
:-(
és akkor mi van?
én nem értem ezt a szénhidrát fóbiát... :-(
én rengeteg gyümölcsöt eszem, amióta paleózom, és úgy fogytam több mint 10 kilót.
De nálam nem is fogyás volt a fő cél. ÉN IS támogatom a gyümölcs evést!
Kicsit hülyén jött ki az a hsz :) De azzal egyetértek, hogy gyorsabban fog fogyni aki elhagyja. Én nem tenném. :)
Azért van olyan amikor muszáj--persze végső megoldás. De van amikor látni, hogy az a hatalmas bőr már nem tud visszahúzodni. És az esztétikán túl is gond lesz vele. Gátolja a mozgást, összeér gombásodik stb.
Én egyébként szaunába be nem mennék :) Hogy egy furcsa hasonlattal éljek, a hideg kiráz ha csak rágondolok, hogy én oda önként bemenjek :)
azt nem is mondtam, hogy kell. :-)
azt mondtam, hogy szüksége van rá a szervezetnek. :-)
"Tehát aki fogyni akar, az jobban jár ch mentesen."
ezzel abszolút nem értek egyet. :-(
és azt sem értem, hogy te miért írod ezt, amikor te is sok ch-t fogyasztasz... :-(
Most nem foglak benneteket elrettentő történetekkel traktálni, de mindenkinek inkább azt javaslom, hogy kezelje a bőrét, járjon sokat szaunázni, mozogjon lehetőségei szerint stb., a sebészkés csak végső esetben megoldás, ha tényleg elkerülhetetlen.
Egyébként fogyás után még várnak ők is, pont arra, ami logikus, hogy kiderüljön, hogy mennyire húzódik vissza a bőr és mennyi marad, ami tényleg "felesleges".
Volt olyan, aki masszázzsal kerülte el az egyáltalán nem veszélytelen beavatkozást.
nem, ezt nem ő mondta.
ő a szelént mondta, hogy ne szedjem.
Én már pont ezért nem is kezdeményezek a kajálásról beszélgetést. ha valaki kérdez annak szívesen segítek, de mindenki levonja a konklúziót, hogy hát ez milyen dolgo húst hússal enni minden nap...
Pedig annyi minden mást is eszek.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?