Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
és mi akadálya?
ha nincs kókuszkrém, de van kókuszolaj, akkor azt langyítsd, és tojássárga+eritrit habosfehérre kavar, bele az íz (kakaó/fahéj/vanília), kavar, tojáshab kavar, hűt, ez sem lehet rossz.
Bp/Ecseri úti metrótól 100 m: Diétaabc. minden van, de hoznak bármit :D én itt lakom.
1-es villamos Hős utca, nagyker.
drága: Múzeum krt Astoria-Kálin tér között.
bioboltok, csak írd be a gugliba....
Nem. Ízre nem volt éppen rossz, csak elég sok xilit kellett hozzá, így akkor azt gondoltam, hogy "nem éri meg".
Az igazi csalódás az volt, hogy valami iszonyatosan felfújt.
szauna kizarva. Melyvenaval mutottek mindket labamat. Ha csak egy sima furdot veszek, nem birok a labamra allni 24 oraig.
A kozmetikumokrol en nem mondok le. A tejrol igen, de a kozmetikumokrol nem.
Mososzer, oblito: hajlando vagyok barmire atterni.
Mosogatoszer: mosogat a gep, ugyhogy nemigen erintkezem vele.
Fogkrembol majd keresek valamit ami megfelelo.
iHerben, itthon nem találtam fluormentest.
Jó nagy tububbal árulják.
én is csak paleosok előtt merem kimondani :D:D:D
viszont ha nem is nézem az élettani hatásait (soha ilyen csodás nem volt a bőröm, és elmúlt a hajam őszsége-már nem is kell festenem :D:D:D), hanem csak az el nem pocsékolt pénzt számolom, az havi szinten simán kiadja a hús/zsír/zöld/magliszt árát, és a vitaminokra is fussa gyógyszerek helyett :D:D:D
és még fincsiket kajálok, nem éhezem, mégis fogyok, és az egészségem, vitalitásom egyre nő. hát miért hagynám abba?
hát a fogkrém lehet hogy jó xilitesbe, de azt hiszem a xilites dörzsöléstől nem lennék túl jól.....
Hol vetted a fogkrémet?
én xilites rágót vettem...hát az első 15 másodperc isteni....majd eltűnik az íze....nem jött be....
biobolt e tar.
Bár én a kókuszolajukat drágállom, azt nem onnan veszek
Szokták még xilittel dörzsölni az állítólag jó a szájban élőflórának...
Én most vettem xilites fluormentes fogkrémet
Én a biobolt-etárban szoktam.
ki lehet hozatni pickpack pontra, akkor egész baráti a szállítási költség, 900 forint.
mégiscsak te vagy a király, hogy pont ez nem jutott eszembe :D:D:D
nyama :D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?