Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
hmmm.
akkor legalább laktózmentes legyen.
igaz, nem az a főellenség a tejben, de talán mégis picit kevésbé káros.
Not business like :D
Egyszerűen úgy betölti a teret, hogy nem könnyű kiszellőztetni. Úgyhogy irodában szóba se jöhet. Tea konyhában, étkezőben persze igen. Bár ha úgy vesszük, egyébként sem egészséges a gép mellett kajálni (a gépre nézve sem:)).
a tej nem jó semmiképpen sem. :-(
nem tudom, mit lehet tenni... :-(
a "magtej"-et nem fogadják el alternatívaként?
hogy melyik?
ezt hogy érted?
Gondolkodni lehet :)
De én sem fogom bevállalni...de mivel kicsi fiam még issza...még ha nem is gyakran....a párom meg gyakran....azért ki kellene találnom, hogy melyik lenne nekik a legjobb.....illetve: legkevésbé rossz.
a férjem is irtózik tőle. :-(
de olyan szinten, hogy főtt tojást "nem ehetek" a közelében. :-D
régebben számomra is érdekes volt :-), de már nem.
ha csak az inzulinszükséglet vonalat nézem, már akkor sem éri meg foglalkozni vele.
Mindenesetre érdekes ez a tej dolog....el lehet rajta gondolkodni....hiszen az nem nyitja meg a bélfalat, de ha nyitott és ott átjut akkor van leginkább gond szerintem....ha nem eszünk olyat ami megnyitja......háááttttt nem is tudom. Én inkább kerülöm, engem meggyőztek, hogy tök fölösleges, és őszintén nem is hiányzik.
Sajt néha mehet....bár szerintem van már egy hónapja is, hogy megint nem eszek...túró....nagyon néha...jó lenne palacsintába...de megvagyok nélküle. Tehát most azt mondom inkább nem.
De soha ne mond hogy soha :))))))))))))
Igen, leginkàbb àrpamalàta ès komló, de van, ami kukoricadara ès komló. Meg persze a többi miegymàs.
Igyunk jó hůvös szàraz vörösbort! Eperhez! :)
igen, azt tudom.
mondjuk én nem iszom alkoholt (régebben sem ittam :-)), sört meg pláne nem, de amennyire tudom, leginkább árpából vagy búzából készül.
Keress spanyol chorizo-t.
Mi is azt veszunk illetve magyart (Waitrose-ban es Sainsbury's-ben is kaphato magyar mangalica kolbasz illetve Pick).
Normal homersekleten nem romlik meg, en se tartom oket hutoben, szobahomersekleten vannak egy tanyeron a konyhaasztalon es egyszerre 20-at minimum megfozok es nem fogynak el aznap.
Hacsak nincs hoseg, nem lesz bajuk, a legmentesen zaro hej vedi.
tojas volt nalam, de estefele mar nem mertem megenni, feltem, hogy mar megromlott. (egesz nap hurcolasztam a taskamban)
Viszont ma meghanytam vetettem magamban, ugy dontottem veszek egy akkus hutotaskat, ugyis mindig kocsival jarok elfer. Aztan akkor abban elbilliardozhatnak a tojasok, mig sorra nem kerulnek :-)))
hat a magyart en is siman bevallalnam. (szoval kuldjel gyorsan :-))))
De van ra 100 eurom, hogy amit nalunk latsz a botban azt meg bottal sem piszkalnad meg. :-)
és a PCO nem múlt el a paleóra?
szigorúan tartod?
mennyi D-vitamint szedsz?
33. héten vagyok.
de, van egy török orvos (Prof.Dr. Ahmet Aydın)), aki a paleolit táplálkozás híve (most nem jutott más meghatározás az eszembe), és például őnála a fermentált tejterméke illetve a házi tejek és az abból készült mindenféle tejtermék megengedett.
de bizonyára vannak más emberek is, akik szerint megengedhető, de én csak ennek az orvosnak a munkáját ismerem (gondolom nyilván csak érintőlegesen :-)).
Szuper! Ha este volt, az szerintem hitelesebb, mint reggel.
Nap kozben a varatlan tennivalok miatt erdemes lenne tojast vinned, fott tojast, ha kocsiban varnod kel, dugo van vagy barmi, csak bontasz egyet es van hami. En pakolok, ha valahova megyunk, mert ha van tojasom, akarmilyen ehes vagyok, megse mast fogok enni, ami bizonytalan, mit tartalmaz.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?