Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
De mi ertelme az eletnek ha nem melozhatok?
Az egyetlen terulete az eletemnek amiben igazan jo vagyok.
meg azt is elvenned tolem???? :-)
Neeem, ez azt mondja, hogy a 3 az atlag. Tehat beleertve a (gondolom csecsemoket nem) de a 16 felettieket, az idos betegeket, hajlektalanokat, mindenkit. :-)
Egy biztos, a kollegaimnal siman lemegy a hat minden nap, mert a cegnel ingyen van a kave.
En 3-4 normalt otthon iszom, mert az a kave sokkal jobb, a cegesre csak rafanyalodom (vagy viszem termoszban)
jaj, cappuchinot legyszi ne hozdd szoba, meg mindig kenyes tema nalam. :-))))
Egyebkent a sok tejszinhabos megoldast en is nagyon szeretnem, csak ragondolok, hogy milyen sok kaloria van benne, aztan mar nem is kell.
A legtobb jo dologrol ami van, en mar csak fantazialok, hihetetlen, de 70%-ban a fejemben elem az eletem, mert minden tilos. :-)
igen, de pl. az "otthoni" kavekat nem tudom meginni, azok nekem nagyon erosek. A szivem majd kiesik toluk.
Ezek gyengek. Ha megiszom 6-8 normal kavet, de este 5 utan mar egyet sem iszom, akkor siman el tudok aludni. Ha meg 5 utan is iszom, akkor azert van, hogy szenvedek.
Normalis vagy sem, mit tegyek, egyek szenhidratot?
Evekig ugy fejezodott be minden nagyobb evesem, hogy lecsuszott ket keksz.
Ugy hianyzik, neha ugy erzem, hogy mindegy mennyit eszek, amig a ket keksz nem csuszik le, en nem laktam jol.
Azert valamikor nem jut eszembe. Pl. ha zsirosat eszem, vagy ha a vegen megeszem 10 dkg koktelparadicsomot.
Hollandiaban az. Mi gyenget iszunk.
(reszemrol 6 gyenge plusz 4 mentes)
Persze en is soknak erzem, mert draga :-)
Dehogy vagy egyedül! :(
Valami nagyon étcsokiból egy-két kocka lassan elmajszolva is segít ezen, de kávé/tea is szóbajöhet.
Aztán itt fogod magad szapulni, hogy kellett neked a dinnye, megint visszaugrotál 70 fölé :D
Javaslatom, 66 kilónál próbálkozz, akkor még mindig 70 alatt maradsz, ha felszalad tőle a súlyod:)
Akkor lehet, hogy en is ez miatt iszom sokkal tobb kavet?
Napi 8-10 csesze siman lemegy, ugyhogy mar en is elkezdtem bevetni a koffeinmentes valtozatot.
De mar tobb hete tart, hogy allandoan kavet kivanok...
Meg persze en is edeset ugyanugy, de azt elhessegetem.
hogy jártam ma a gyümölcslevessel??? A nagy melegben a kókusztejem olyan állagot vett, hogy már eleve gusztustalan volt. Nem is tudom mit vártam tőle. Az amúgy szilárd tej lötyögött a dobozban, és kivált a zsírja. Ennek ellenére belekevertem a gyümilevesbe. Ott sem vislekedett msáképp. Láttatok már olyan gyümilevest amin úgy áll a zsír mint a húslevesen?
De nem estem kétségbe, kivettem a gyümiket, a levet pedig bele a turmixba, remekül öszevegyítette, szép síma lett
Ismerősöm ügyében én is a PCOS-ra gondoltam, de hát a jellemző külső tünetek nincsenek. Emlékszem ugyan, hogy írta Szendi a korunk betegségeiben, hogy sovány nők problémája is lehet. Majd átolvasom alaposabban, mert nem voltam érintett, annyira nem érdekelt.
Nehezen tudnám elképzelni, hogy paleozni kezdene. 100 féle szakácskönyv otthon, gasztro-magazinok, mindenféle extrákat süt-főz....
Sziasztok!
Csak nálam van úgy,hogy evés után borzasztóan megkívánok valami édeset?Szinte ölni tudnék érte. :D Régen nem volt ez,amíg ettem finomított szénhidrátokat,de mióta elhagytam ezeket,teljesen kivagyok.Ilyenkor mindig kell valami gyümölcs legalább,vagy édesítőszeres innivaló... Ki érti ezt...
És az a szegény kutya???????
vicceltem...ragadozó...gyakorlatilag semmi baja nincs a rothadt dolgoktól!!!!!!!!!!!!!!
PCO? Hasonloak a tunetek.
Nekem csak annyit valtozott, hogy 34-35 naprol beallt 30 ala es alig vannak gorcsok, PMS is alig.
Erdemes lenne megprobalnia.
Apja nem birja.
Forralva en se szeretem, melegen se tudtam meginni, csak teljesen hidegen, kiveve kakaonak bekeverve.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?