Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Köszönöm, akkor a zöld könyvvel kezdek csak mert érdekelnek a részletek.
Tudod, Bev, ilyen okoskodó belekotyogok, aztán megyek tovább típusúak mindig vannak.Soha nem vettem a bátorságot, hogy anélkül beleszóljak egy fórumba, hogy előtte ne tájékozódjak legalább minimálisan a témáról.
Kevés kaja és nincs mozgás. Úgy szédelegtem. :(
A parajdi sóbánya Erdélyben van!
Köszi! Utána fogok nézni.
Ilyen kis cukor engem sem zavar.
Szép jó napot!
Kiskutyák sokat nőttek a hétvége alatt :)
Nekem is kocka hasam van....egy jó nagy kocka XDXDXD
Vagy showder klubbosan: kocka hasam van, csak ki van bélelve egy 13 centi császárszalonnával.
Én is himalaya sót használok, de Dr. Hummel pl. a paraji sót ajánlja ha jól emlékszem. Ezt talán nálunk bányásszák.
Naturellát én is szoktam használni.
"Helyettesítettelek" benneteket a főoldalon lévő paleos cikk mögé írt fórumon... :D
Szerintem a legtöbb élelmiszerboltban kapható. A naturella csak az "alcím" egyébként veg.ta. Veg... kékkel ráírva, a zacsi halvány szürkészöld, vastag zöld csíkkal rajta.
Van nekik sokféle: görög, sültcsirke, grill, sertéssült, hal.
Nincs ráírva semmiféle adalék. Sokban még cukor sincs. Most hirtelen itthon a 4-ből 2-ben volt cukor is feltüntetve kb 10 összetevőből mondjuk az 5.helyen. Elméletileg az összetevőket mennyiségi sorrendben kell efltüntetni. Tehát én nem foglalkozom vele, hogy van benne cukor, mert egy ekkora zacsiba mennyi is fér bele? és egy kajához mennyit is használok el? Na meg a pácokba is szoktunk időnként édesítést tenni.
Az enyém lazán pár centi háj alatt lapul, én lennék a legjobban meglepve, ha valaha is látnám természetes körülmények között :D
En nekem evekkel ezelott par honapig kockas volt a hasam, mig rovid poloban jartam. De meguntam, mert olyan nehez volt lesikalni a filctollat a bőrőmről es tiszta macera volt visszarajzolgatni.
Nekem kockás a hasam, csak nem mutogatom :D
Értelek,én is így voltam.Most került elő a derekam,sok-sok évig illegalitásban volt.:))
Biztos nem foglak szidni.Úgyis tervezem, hogy rendelek dolgokat,kéne néhány magliszt,kókuszkrém, eritriol stb.
Én is olyan vagyok még, mint egy félidős terhes, találóan fogalmaztad meg.Mutogattam is a dokinak, de láttam, nem is akarja felfogni.Pedig jó fej, hetven valahány éves,lejár úszni, kajakozni, bringázni a Dumára.A felesége szerint ha hízik 1-2 kilót, akkor fogyózik azonnal.Nem értem, ha egy nő akar olyan vékony lenni, mint a normál súlya volt, az miért nem tetszik neki?
Az én kisfiam is poénnak hiszi, amikor durrog.És visszagondolva pici korára, mikor már nem anyatejen volt, hanem tápszert és bébikaját evett, eszembe jutott, hogy jártunk vele a Corában.Álltunk sorban a kasszánál, kígyózó sor, erre az én fiam akkorát durrantott, csak néztek az emberek gyanakodva körbe, hogy ki volt.Senki nem gondolta, hogy egy ilyen pici gyerek a hunyó.Most belegondolva, a tápszerben lévő tej, meg gabona, krumpli volt az oka.
Köszönöm, én is így gondoltam.:))
igazad van- csak a hasizmom utalom a legjobban erositeni :D
Az utolso terhessegem elso trimesztereben az izmaim szetmentek vagy szakadtak, nem valami strapabiroak karoltve a borommel. Szules utan majdnem egy evig ha a hasam megprobaltam behuzni, nem tortent semmi, nem sikerult behuznom, nem lett laposabb.
Sok-sok hasizomerősítő gyakorlat, amitől ugyan nem fogsz, de szépen megtartja a hasad. A zsírt meg úgyis leviszi a paleo, csak idő kell neki.
Ha Olajissimot veszel, vagy paleolajat, akkor jól nézd meg, asszem az egyik való csak sütésre.
Ez az egy pác, amit én is ismerek. Tarját szoktunk így csinálni, s hozzá fokhagymás tejföl...
Ezt hol veszed? és ebben nincs semmi nem belevaló?
Nem akarok károgni, de akkor ezek szerint nálad is kezdődik,legalább érted miről beszélek.
Ma csak 2 ember mondta, hogy ne fogyjak tovább...
A repcével tegyél egy próbát, nekem valahogy olyan lágy lesz vele az összhatás. Remélem nem fogsz szidni majd...
Megértelek ilyen az én hasam is. Ha állok még elmegy, de ha leülök, akkor mint egy félidős terhes. Bár már mondani senkinek nem mondom, hogy a hasam miatt fogynék még pár kilót, mert már így is szörnyűségessség amit tettem magammmal.
Valamit miatt úgy emlékeztem - ezek szerint rosszul - , hogy Spanyolországban ott laktatok.
Azért ez nem így van. Meg lehet számolni, hogy egy nagyobb hipermarketben hány és hány féle só van. Szemcsméret is van rengeteg. Már himalájai sót is árulnak.
Én azt inkább bioboltban veszem.
A só témát én is többször felhoztam, pláne a jód miatt, de nem kaptam rá megfeleleő választ
Mióta a gyerekeim nem esznek gabonát meg tejet azóta ők sem durrogtatnak -pedig az milyen izgalmas és jópofa dolog volt - szerintük
Te ezeket teszed a mosogatógépbe??
En nem eltem Barcelonaban.
Nem emlekszem ilyen nevu felhasznalora :(
További ajánlott fórumok: