Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Szép jó napot kívánok!
Mindenki keményen edz?
Én meg itt vagyok melóban???? és még ellenőrzés is van, egyenlőre a főnöknél...majd jönnek hozzám....
A jógának van egy nyugati verziója a dinamikus vagy fitjóga, azt érdemes lenne kipróbálnod. Az olyasmi, mint egy csoportos zenés torna. Mondjuk techno zenét ne várj :D
A fülhallgató használata pedig balesetveszélyes és egészségtelen ...
:DDD
Heti 3 alkalom, hétvége pihenés!!!
Elég jó neked?!
ne mar!!! akkor rosszul emlekeztem. Az remlett, hogy mindenap kell, es hetente emelkedik az ismetlesek szama.
Na akkor elolvasom majd ujra.
Ilyen az amikor nem forditasz eleg idot a design-ra es a specifikaciora :-))))))
Annak az a titka, hogy a súlyod és a karizmaid aránya megfelelő legyen. Nekem se megy. A fekvőtámaszt könnyítve kezdem, az is erősít (a semmihez képest).
A konditeremmel egyetértek, ha otthon nem megy, akkor le kell menni emberek közé (ahol ciki linkelni :D). Csak ugye azt szünidőben az anyákok nehezen tudják megoldani, így én is várok szeptemberig. Addig torna JM-mel, hasprés, fekvőtámasz-szerűség és ha elég meleg lesz, akkor úszás.
De hisz nem is kell mindennap csinálni!!!
Elég lett volna, csak azt a 2-3 percet lenyomni, amennyit elsőre tudsz :(((
Nyilván a saját mércédhez viszonyítva, lenne mit fejlődni (azt mindig lehet), de abban igazuk van a többieknek, hogy a legtöbben egyáltalán nem így állnak hozzá az étel tányérra pakolásához. Így aztán a tied már művészinek hat.
Milyen szakos vagy? Vannak még terveid tanárként?
Nagyon rendesek vagytok, hogy ennyi felülést, meg fekvőtámaszt megcsináltatok.Én bele se kezdek, úgyse csinálnám.El kell mennem a kondiba, ahol rám kiabálnak, ha linkelek.Fekvőtámaszt soha életemben nem tudtam csinálni egyetlen szabályosat se, kamasz koromban sem.Vagy annyira gyenge volt a karom, vagy a technikájára nem sikerült rájönnöm, nem tudom.Pedig akkor még pillesúlyú voltam.Amikor 12 évesen kajakozni jártunk a berátnőmmel, sóvárogva néztem, amikor húzóckodtak a rúdnál, nekem az se ment egyáltalán.Én csak lógtam, és néztem,hogy mások hogyan tudják felhúzni magukat.
Marad majd a futás, utána meg a kondiban a torna.
60-at, de nem biztos, hogy teljesen szabalyos volt.
Nehanyat meg biztos birtam volna, de ugye nem a lerokkanas a cel :))
Muveszi venam csak a zenehez van (zongora), egyebkent tanarnak tanultam... csak megszallottan szeretem a szepet mindenben, etel, ruha, ember :)
A bevasarlo cedulat is kalligrafikusan irom meg a ferjemnek- ha harag van, akkor rondan kaparom a papirra persze.
Szerintem az eteleim nagy resze inkabb erolkodes, hogy jol nezzenek ki :D
Nagyon sok olyan gasztroblog van, ahol labdaba se rugnanak.
Na jó, az tény hogy valahol nálad láttam jó dolgokat, de inkább az átlagon felüli.
Erről jut eszembe, lehet ilyet kérdezni, hogy mivel kerested a kenyered korábban ? Csak kíváncsi lennék, hogy a művészi vénád ki volt/lesz-e használva.
Érdekes , hogy ahogy Szendi G-t, úgy Elmirát is nagyon sokan nem bírják.
Bevallom őszintén, hogy én a fotókat nem nagyon nézem, azt észreveszem, hogy hmm, ez jól néz ki, de nekem fontosabb , hogy működjön is a recept. Van olyan gasztroblog, ami szuperül prezentál, és mégsem műxik a recept. Nem mondom, h. Elmiránál minden sikerül, de nem ő az egyedüli, akinél ez előfordul. És sütikékben nekem nincs gyakorlatom, lehet ez is az ok.
Azért a gyerekek máshogy működnek. Sokkal rugalmasabbak és kopástól sem kell félni egy felmérő miatt.
Anno én ferdepadon nyomtak ezeket százassával. Most is fogom szeptember közepétől. Addig ez jó lesz bemelegítőnek.
A fekvőtámaszom egy vicc. Nem a karjaim nem elég erősek, hanem a hasamon van túl nagy felesleg. Úgyhogy csodát nem várok, 20 kiló fogyás és erősítés után lesz reális pár szabályos fekvőtámasz. Addig a könnyítettet csinálom. A semminél jobb.
Megnéztétek a gettós edzést?
Taahoz- nem igazan ertem, miert irogat es irogatott oda megis. Ha nem kedvelik, kitiltjak, miert?
Onkritika.
Hajrá!!!
Én holnap a fiaimat is beállítom!
Egyébként meg callanethicsben is olvastam meg gyógytornász is mondta, hogy felülésből csak ilyen kis piciket, mint itt is, mert a nagyobb felülés sérülést okozhat. Ehhez képest az isiben mit mérnek fel???? Azt, hogy adott idő alatt hány teljes felülést tud a gyerek
Bennem Tara nem hagyott ilyen mely nyomot, az elmult idoszakban ereztem, hogy ellensegeskedes van, de en nem vagyok aktiv ott, csak olvaso vagyok.
Nem kellene szerintem ennyire komolyan venni Tarat es kesz.
Elmiranak nem vagyok rajongoja es nem is voltam sose.
A blogjaba idaig ha 3x neztem bele, nem tudja prezentalni az eteleket, nekem ez fontos, millio fele gasztroblog van, tálaljon mar szepen es fotozzon rendesen.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?