Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Ide nekem azt az időgépet!!! mert itt ülök a vacak térdemmel, még ugrálni se tudok :( és kutyázni se nagyon.....és holnap megint meló.....
Inkább eszek egy kis husit sütőtök körettel :))))))
:D:D:D látszik, hogy még kezdő vagy :D:D:D
a mi titulusunk nem elvetemült, hanem fanatista, és sznob :D:D:D
Mikor Csabánál voltam, azt mondta, hogy ép a pajzsmirigyem, de a gyulladás akadályozza a hormontermelésben, ezért magas a TSH-m.
Tiszta ketogénnel 3-4 hét alatt megszűnnek a gyulladások, és újra hormontermelésbe lendül a pajzsmirigy :D paleoval picit lassabban, de menni fog :D
Ép pajzsmiriggyel abszolút felesleges a hormon külső pótlása, ezért ne szedjem.
Látom eszel szelént, nekem Csaba azt mondta, hogy nem kell a szelén, hagyjam abba a szedését, nem vagyok beteg, nem kell!
Neked mit mond a paradióra?
Köszönöm !
akkor ki lészen majd próbálva..valamikor :D
esetleg rám gondolsz?
nekem mondta TCS, hogy nincs szükségem rá,
aztán javult a TSH-m, de mégsem fogytam.
ERRE mondta TCS, hogy akkor szedjem tovább, ha akarom AMÍG le nem fogyok, ezért most szedem is, de később már ne szedjem, mert NINCS RÁ SZÜKSÉGEM.
Igen tök úgy csináltam, csak nekem kicsik voltak a tojglik ezért 5-öt tettem. És épp akciós volt a tacskóban a szőlőmagolaj, gondoltam beruházok egyre, ezért még az olaj is stimmelt!
Na jó muffinnak sütöttem és nem tettem rá meggyet (mert az az én gyerekeimet sütiben mérgezi :-))), de még így sem fojtós
rendes kókuszlisztet használtál?
én is néztem már ezt, de nekem az a liszt mindent olyan szárazzá tett....
De a neked bevált, akkor én is összedobom majd.
Mindent úgy csináltál ahogy le van írva?
Ezek szerint tudtam újat mondani...
Asszem Schilladora hívta itt fel rá a figyelmet. Ha boltit szoktál volna venni, csak nézd meg az összetételét.
Tehát mindent magadnak kell csinálni, és ha mégsem olyat eszel, akkor meg nagyon kell figyelni, és ez elég fárasztó.
Ha már megesszük a malackát...akkor már együk meg minden részét.....ne menjen pocsékba :D
Én még itt nem láttam....de jó messze is vagyok Pécstől......
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?