Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
hat ez nem teljesen igy van :-), mert addig ok is keresnek amig en nem mondok semmit. Aztan lehet, hogy talalnak fiatalabbat, olcsobbat, vagy alkalmasabbat. :-)
De akkor sem akarom elsietni.
december 24-re igerik. :-)
De korulneztem egy csomo kulfoldi website-on, meg az import afa-val is az amazonon a legolcsobb.
A masik nagy bajom az amazonnal, hogy annyi jo konyvet arulnak, most is ugy jartam, hogy egyet akartam, de mindjart harmat rendeltem. 10-et is tudtam volna, de ugye hazakuldetem...
Nem, curry-t nem szeretem, ugyhogy a gepen is maradtam inkabb az intercontinentalis menunel. :-)
Aztan meg jo kis herz hazikolbaszt ettem.
Meg ne, vagyok egeszen magamnal, remelem holnap reggelre ez megvaltozik. Elszoktam a hosszu utaktol, ugyhogy vissza kell szoknom.
Ha ez karácsonyra lesz, akkor nincs más választásod.
Egyébként az amazon nyit a közel jövőben, lesz amazon.hu, de lehet, hogy még hónapokig eltart, mire tényleg lehet használni az oldalt.
Na, ettél már egy jó curryt? :))
elvbol nincs kedvem vamot fizetni :-)
de ha muszaj, hat muszaj....
Igen, németül :(
Ich hasse dich, verlass mich nicht...
De miért nem jó neked, hogy megrendeled az Amazonról és szállítási címnek a magyar címet adod meg? Beállítod, hogy ajándék és még szépen be is csomagolják :)
Bev, te mindent tudsz es mindent megtalalsz.
Ezt a konyvet keresem, hogy angolul vagy magyarul az mindegy, de Mo-on szeretnem megtalalni, es remelhetoleg valami webaruhazban megrendelni.
Nem talalkoztal meg vele?
koszi :-)
kozben probalom kovetni ki esik ki az x-faktorbol :-)
Vettem, nalam van, de kozben feltoltottek a boltunkat Herz csipos paprikas kolbasszal es teliszalamival, most majd azt probalom atvinni a hataron, :-)
Dubaiban starking almat eszem. Ilyet Hollandiaban sosem kapok. :-)
Szetettem mar magamat es neg csak feluton vagyok. Az A380-as gep egyszeruen maga a luxus. Mar volt ket baileys is, de nagyon szujen mertek. :-)
Az olyan téli!
Végülis már december van :)
Viszel kekszet?!
Vigyázz magadra! :)
Hú!
Jó utat!
Én csak boltban voltam, főztem, meg a gyerkőcöket rendeztem.
AZ viszont igaz, hogy az utóbbi három nap fél nyolcig aludtunk a fiúkkal. Vacak lesz hétfőn hatkor kelni és kelteni őket.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?