Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Én is olyan voltam, mint a döglött óriáskígyó, ma már reggel ettem a mákost, nem hagyom estére.
Sül az oldalas, mellette nagy gombák.Mepároltam hagymákat, szalonnát, brokkolit és kelbimbót, majd ezzel a keverékkel töltöm meg őket.
Már itt vannak.Eper és tsai. mind.
Én ezektől pont nem fogyok le, de nem érdekel.ezekből eszem azért módjával, addig stagnálok.
:-(((
Sajnálom...
Imádom a szilvás mákost:-)))
Sok volt este nekem a szénhidrát,szomjas voltam nagyon és reggel nem volt lapos a hasam.
Vagy a süti,vagy a mag,a kettő együtt sok.
Vettem reggel cseresznyét:-)))
Nagyon fincsi:-)
Le kell fogyni egy hónapon belül,mert jön a rengeteg szezongyümölcs,én nem fogom kihagyni az tuti,mikor csak az év 2-3 hónapjában jutok hozzá!
Szerintem kicsit tömény lesz,de ehető lesz. Tovább tart . :))
Nincs otthon almád? Tehetsz bele tököt is, ha lenne épp otthon (szerintem akár cukkini is jó és még paleóbb is) vagy esetleg répát?
Igen, én is így látom.Mostanában egyre több ételt kóstol meg, és gyakran közli, hogy" ez tényleg finom!"
Pl. most eszi meg jóízűen az epret, sült májat, bolognait.
GRT! :D
Én bezzeg megvettem a szilvás stühmert ::D
Nem ettem csokit:-)
Beraktam egy mogyorókrémest a kosárba,mentem egy kört az üzletben és közben rájöttem,hogy inkább nem is akarok csokit enni és visszatettem.
Egy kis paleo sütivel toldottam meg a tojás és mag vacsorát,nagyon nehéz volt letuszkolni,mert a tojás felénél már nagyon tele voltam.
Ha tudnád hányszor feltették már nekem ezt a kérdést....:))))
De fogalmam sincs...azt hittem bazi nagy a gyomrom, de most a császárnál a két doki beszélte ott egymásnak, hogy milyen pici a berendezésem, mint egy gyereknek...:D
Utálom, hogy nem így raktak össze.
De, hogy a bánatba tudsz te 5-6 bigmac-et megenni, meg a többit utána???
Nekem a 12 ezer kcal az adagom majdnem egész hétre, ha nem akarok hízni.
Tudtátok,hogy ma van a tej világnapja?
Most halottam a rádióban.Ezen a napon igyekeznek felhívni mindenkinek a figyelmét,hogy minél több tejet és tejterméket érdemes fogyasztani.
:-(((
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?