Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Nem is tudom mit mondjak. Engem hétfőn műtöttek, és ma vásárolni voltam, sőt itthon főztem és mostam. Úgy látszik nekem kis műtétem volt /szerencsére/.
Jobbulást mindenkinek!
Angi, tényleg a kálcium nem árt, én is kaptam műtét után, és azt mondták, ha úgy érzem szedjem otthon is. Próbáld ki.
Egyébként én a műtét kb. 2 héttel voltam úgy, hogy megpróbáltam sétálni menni. Természetesen akkor, amikor a fiúk nem voltak itthon. Elmentem a sarokig, ami kb 30 méter, és kb. 10 percet álltam ott kétségbe esve, mert azt hittem nem tudok hazamenni.
Ne aggódj Angi, rendbe jössz. Csak most sokat kell pihenned.
Olvasgatok...
Drága fegu!:) hát nem felejtettetek el. Jó érzés. Köszönöm.
A Transzplantációs Intézetben.
Délután egyszer borogattam, de már elég jól néz ki. Várom, hogy a gyerkőc fotózon, és akkor felteszem.
Azt hiszem kijut mindenkinek bőven mindenből, sajnos.
Nekem ez:(
De tudjátok, én mindenben extrém dolgokat kapok:)
Nem elég, hogy szülök, közben műtik a férjem:)
Szegénykém, akkor már jó sok borzalmon átmentetek.
Kedves Szicsi, enyém is ödémás volt rendesen, de nekem azt mondták ne csináljak vele semmit, magától meg fog szűnni, és igazuk lett.
Amúgy melyik kórházban műtöttek?
Már 5 hónapja műtöttek és még mindig változó a hangulatom.
Erre gondoltam, mármint, hogy kintre bekötni, bár kánikulában nem hiszem, hogy kell.
ha megnézed a fotóimat láthatod, hogy nekem is dagi volt a nyakam. Antibiotikummal tudták rendbe tenni.
Az én sebem nincs bekötve, csak egy kis kötényke takarja. Ma már ki kell mennem az utcára is, majd egy kendőt is kötök rá.
Nem tudom, de olyan borongós kedvem van. A sebbel semmi baj nincs, jó a hangom, már alig érzem, de valahogy olyan idegen minden. Viszont nem horkolok!:) Olyan voltam, mint egy varacskos disznó, remélem ez a műtéttel elmúlt.
Nektek is volt hangulat változásotok?
Jeges borogatás a friss műtétre?
Megfázik a seb! Azt nem hiszem, hogy szabad! Nem mondtak semmit rá?
Sziasztok!
Az ödéma? A varrat fölött egy kis domborulat van, gondolom nem tisztult ki rendesen a seb, de jeges borogatással majd felszívódik.
Én sem kötöttem nyárig, de kb. húsvétig igen.
Hát az enyém sem túl szép:( Engem a csövek helye zavar a legjobban.
Nem hiszem, hogy a szépség miatt kell kötni, inkább a megfázásos gyulladásra gondolnék.
A férjem rákos (nyirokmirigyrák) volt 20 éve. Volt 2 műtéte, aztán kemoterápia (biztonsági kezelés).
Elég kemény mellékhatások, a haj kihullása a leglevesebb volt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?