Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
SZia Fegu!
Remélem jól vagyyy! köszike eddig még jól van, hangja rendben, bár az arca kicsit már dagad. Viszont egy szép kis kék damilt bent hagytak neki.Próbálta volna az én szemöldökcsipeszemmel kiszedni de nem bírta, mondom ne bántsa nehogy baj legyen, holnap irány vissza a sebészhez.igen, a kezelésig nem kap. Szerette volna ha kap olyat amit nem kell abbahagyni.
Szia!
És, hogy van a férjed? Hangja rendben van?
Azért nem kapott még gyógyszert, mert műtét után 6-8 héttel szoktunk visszamenni a PM szakorvoshoz és ő a vérkép alapján írja fel a gyógyszer adagot.
Bár lehet, hogy a kezelés előtt ő nem fog kapni, ha úgy van nálunk is, mint Angiéknál.
Rbarso, ma jön haza:))
rina
Én is olvastam anno, de az intervallum 1-3év amíg nem lehet, a dózistól függően. Nincs kizárva én úgy tudom.
SZiasztok!
Angi!
A páromat júni2-án műtötték, és nem szed semmit! Ezen teljesen levoltunk akadva, úgylátszik lehet pm nélkül is lenni,na de azért nem mindegy hogy hogy. Majd csak július végén megy kezelésre, (sikerült kikönyörögni)nagyon sokan vannak.Igazából azonkívül hogy fáradékonyabb, jól van. Elképzelhető hogy az energia actival csodákra képes!:-)))))
állítóalgosan lassan csökken a hormonszint, és addigra úgyiskileszéhezve a szervezete a jódra mondotta volt az orvos.
Csak azért érdekelt hány éves mert valamelyik fórumon olvastam az izotópkezelésről ,és ha akar még gyermeket vállalni nem javasolják
De ha nincs más megoldás...
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van!
Angi, mozogj, ha bírsz és akkor nem fogsz tovább hízni talán:) Ha megvigasztal én 3 hét alatt kb. 7 kg-ot szedtem fel, aztán még 3-at. És most 1 hónap alatt lement 5:)
Rina, ez jó hir! A torok fájásos panasz az általános:)
Miért érdekes Angi kora???
Tünkány, ez nagyon jó, mármint, hogy nem vették ki a PM-jét. Szövettan? Bocs, hogy ilyeneket kérdezek:(
Szia rina
Nem dehogy ,nos 39
Végül nem kellett a PM-éhez nyúlni, kívül voltak a göbök. A MÁV-kórházban még az egész PM eltávolítását tervezték, tehát most nagyon örülünk, hogy megúszta a hormon-dolgokat...
Örülök, hogy jól van a férjed. Gondolom, ezek a hőhullámok megszűnnek, ha beállítják a gyógyszerét.
Gyors felépülést a férjednek!
Angi 37 hány éves vagy ha nem indiszkrét a kérdés?
Az izotóp miatt kérdezem
Tünkány a fiad jól érzi magát ,nincs hormoningadozása?
Holnap ha minden rendben lesz akkor jön haza!
Azt mondja nem fáj semmije csak a torka mint a torokgyulladáskor
Ellenben hőhullámai vannak ,mint egy nőnek ,de ez gondolom a hormonváltozás jele
Na, írtam ide és nem mentettem el?
Angi, miért kell abbahagynod a gyógyszert? A kezelés miatt?
Sziasztok
Nos ma beszeltem a dokimmal aki beadja a gyogyszert Juli 6-an,csak 3 napot leszek korhazban.Remelem minden renben zajlik majd.Mindenkinek minden jot kivanok,Rbarsom varlak am hogy irj,pusz neked is.Angi
Sziszcsit holnap este várhatjuk legkorábban, ha őt is hazaengedik harmadnapon. Remélem, neki is minden simán ment!
Mindenkinek a legjobbakat!
Szia!
És hogy vagy mostanában? A műtétet, hogy viselted?
Milyen gyógyszert szedsz? Mennyit? Súlyod?
Szia!
A lényeg, hogy jól vagy! Orvos, gyógyszerész mit mond a cseppekre? Kivonták a forgalomból, vagy hiánycikk? Hogy lehetséges, hogy nincs helyettesítő gyógyszer?
Milyen tanfolyam?
Én jól vagyok, egyre jobban. Én is alkalmas vagyok a munkára az üzemorvos szerint, de mint írtam az EKG-n talált valamit, így kardiológiára megyek. Na majd meglátjuk.
Én könnyű munkát végzek. Egész nap ülök az asztalomnál, így még elfáradni sem tudok:)
Találkozhatnánk tényleg:) Mikor lesz a tanfolyam?
Köszi jól vagyok, most voltam üzemorvosnál, alkalmasnak talált a munkára, megyek dolgozni csak most még szabin vagyok. Bp.-re kell mennem tanfolyamra, jó lenne akkor találkozni. Elég mozgalmas itt az élet mostanában de nagyon jó érzés, hogy tudunk egymásról. Sajnos a Tachystin oldatról semmi hír, nem pótolható mással de nincs.
Neked hogy megy a munka?
Sziasztok!
Sziscsiről nem tudunk semmit, remélem hamarosan jelentkezik!
Mikor jöttünk haza? Én extrém eset voltam, így a műtét után még bent töltöttem 1 hetet. Nekem varrva volt. Hétfőn műtöttek és a következő hétfőn szedték ki.
Írjál, hogy a férjed, meg mindent!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK mindenkinek a drukkot!
Mikor jöttetek haza egyébként a műtét után?
És a kapcsot mikor szedik ki?
Sziscsiről tudtok valamit?
Szia!
Örülök neki. Megnyugodtam:)
Engem sem tudtak felkelteni, ezért én több, mint 5 órát töltöttem bent a műtőben. Én a műtét napjának az éjjelén véreztem nagyon. Nem emklékszem nagyon semmire, de a szobatársaim mesélték, hogy ők hívták mindig a nővérkéket, mert vértócsában feküdtem.
Hangja van? Nekem ezzel is volt gondom:)
A részletekre kíváncsi vagyok! Holnap írd meg!
Majd holnap már ehet pépeset. Én a második napon este ettem először, krémest:)
Sziasztok!
Voltunk bent a kórházban ,és már ki is tudott jönni az előtérbe
Szóval minden rendben van
Volt műtét közben egy kis gond ,és utána is
Közben az hogy nagyon vérzett ,alig tudták elállítani
Utána pedig nem akart fölébredni ,meg is ijedtek rendesen
Még részleteket nem sokat tudunk ,de valószínű nem is fogunk
Az a lényeg mostmár jól van SEMMIJE NEM FÁJ!!!
Járkál ,mintha meg sem műtötték volna
Enni nem engedték pedig éhes is!
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?