Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pajzsmirigy laboreredményben tudna valaki segíteni? fórum

Pajzsmirigy laboreredményben tudna valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)


júl. 18. 20:18
Tsh lényegtelen,t3,t4 legyen jo :-)
júl. 12. 19:47
De jóó:))) köszönöm szépen hogy írtatok megnyugodtam egy kicsit :) remélem az orvos is csupa jókat fog mondani:))) 😘😘😘
júl. 12. 18:08
Nyugi! Ez teljesen jó! Már a baba is termeli a pm. hormont, azaz nincs gond:D
júl. 12. 14:51
Köszi szépen: )) :*
6. lovelyly (válaszként erre: 4. - Valakivalaki20)
júl. 12. 12:38

Megértem :)

Ne aggódj! :)

Boldog babavárást! :)

5. lovelyly (válaszként erre: 3. - Valakivalaki20)
júl. 12. 12:36
Remélem, ő is így fogja látni :))
júl. 12. 11:38
Azért is aggódok ennyire mert 22 hetes kismama vagyok :)
júl. 12. 11:36

Szia köszi a válaszod :)

Nem tudtam mit jelent a referencia érték. De akkor nem olyan vészes ugye? :)

Remélem az orvos is így fogja látni.

2. lovelyly (válaszként erre: 1. - Valakivalaki20)
júl. 12. 11:28

Szia, de hát te is látod!


A REF a referencia tartomány, hogy mettől meddig jó az értéked.

Én úgy látom, hogy mindegyik belefér a REF-be :)

Szóval jó :)

júl. 12. 11:22

Sziasztok! Kérem aki ért a papírhoz tudja mi mit jelent ne tartsa magába írja le ...

Jó vagy rossz vagy valami hasznos információ?..

Ma jött meg az eredményem pajzsmirigy vizsgálatról de semmit nem tudok ki venni a papírból..:/ Aki ír megköszönöm.

Időpontom van a belgyógyászatra de az még nem most lessz.


Tsh 2,020 mIU/L REF:0,400-4,500

FT4 13,73 pmol/L REF:11,50-22,70

FT3 4,16 pmol/L REF: 3,50-6,50

AntiTPO <10,0 IU/mL REF:0,0-35,0


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook