Padlizsánkrém: recept

Elkészítési idő 100 perc

A Padlizsánkrém: hozzávalói:
- 2-3 db padlizsán
- 1-2 db vastag húsú zöldpaprika
- 1 db nagyobb fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 2 db tojás
- olaj
- só
- bors


A Padlizsánkrém: elkészítési módja:
a padlizsánt és a vastaghúsú zöldpaprikát parázson megsütjük (lehet sütőben ,de a parázs az igazi) sütőből kiszedve letakarjuk ,hogy a gőzében a héja felhólyagosodjon és könnyen lehúzható legyen. Meghámozzuk, a levét lecsepegtetjük. Műanyag vagy rozsdamentes késsel apróra vágjuk,(lehet turmixolni ,de a fémtől ,megfeketedik) Egy fej hagymát ,1-2 gerezd fokhagymát belereszelünk.Főtt tojás sárgáját olajjal majonéz sűrűségűre keverjük és az egészet összekeverjük. Sóval ,borssal tetszés szerint ízesít


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsánkrém: elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook