Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Padlizsán párizsi bundában recept

Padlizsán párizsi bundában recept

A Padlizsán párizsi bundában hozzávalói:
padlizsán
tojás
tej
liszt

esetleg bors
olaj a sütéshez


A Padlizsán párizsi bundában elkészítési módja:
A padlizsánt megmosom,végeit levágom. Kb. 1 cm vastag szeletekre vágom,minden szeletet enyhén megsózok,és kicsit állni hagyom. Tojásból,tejből,lisztből sűrű palacsintatésztát készítek,amibe teszek sót és esetleg borsot. A padlizsánszeleteket lisztben megforgatom,utána a sűrű palacsintatésztába mártom,kicsit lecsepegtetem,forró olajban aranysárgára sütöm. Rizzsel vagy sültburgonyával és majonézzel tálalom.

Tej helyett sörrel is készíthetjük a palacsintatésztát.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A padlizsán párizsi bundában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook