Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » "Óvd a bizalmat, s a bizalom megóv!" fórum

"Óvd a bizalmat, s a bizalom megóv!" (beszélgetős fórum)

1 2
8. 7130b15964 (válaszként erre: 5. - Mothertiger)
2007. jan. 12. 22:42
Tetoválj mindenkire egy részt, úgyse lesznek a vendégeid egyszerre egy helyen soha, így senkinek sem áll össze a kép:)
7. mothertiger (válaszként erre: 6. - Szimre)
2007. jan. 12. 22:38
Valahol már leírtam magamról, hogy velem az a baj, hogy néhány jó szó után meg tudom bocsátani az ellenem elkövetett szemétségeket. Hogy aztán megint kezdődjön az egész elölről... És azért vagyok idióta, mert ezt egynéhányszor el is lehet velem játszani...:(
2007. jan. 12. 11:32

(az eddigi hozzászólásokhoz...)

Az adatlapomon úgyis láthatjátok, hogy nem vagyok tinédzser, de amikor ma hajnalban eszembe jutott a címben megjelölt mottó, gondoltam, hogy ezt a fórumlapot föltétlenül meg kell nyitnom.

A természetem szerint minden ember a szememben eleve tisztességes. A munkahelyemen az ügyfelekkel, a kollégákkal, mindkét nembeli barátaimmal [sajnos, nagyon kevés van :((( ] így viselkedem. Mindenkiről csak jót tudok feltételezni. Persze, ha valaki visszaél a bizalmammal és jóindulatommal, azonnal elveszíti nálam a renoméját. Ezt pedig visszaszerezni .... (inkább nem írom le, mert nem akarok közönséges lenni).

Üdv.

2007. jan. 12. 11:14

A napló tényleg jó.

Most a napokban gondolkoztam én is rajta, hogy megint írni kéne. Csak jól el kell dugni!!!!!

4. e399e02287 (válaszként erre: 3. - Mothertiger)
2007. jan. 12. 11:11
na ez van velem is. mindig mindenkiben feltétel nélkül megbíztam. sikerült jó néhányszor csalódnom is emiatt az emberekben. mostanában meg azt vettem észre magamon h szinte senkiben sem bízom meg, falat építettem magam köré és elkezdtem naplót írni... nemrég a legjobb barátnőmben is csalódtam. de gyakran még az anyukám is kikotyogja másoknak a magánéletemet. mit lehet ilyenkor tenni?? francba.(bocsi)
2007. jan. 12. 10:56
Nekem az a mottóm már nagyon régóta, hogy ne bízz meg senkiben. Az a baj, hogy alapvetően jószívű vagyok, és hiszek az emberek jóságában. Eddig majdnem mindig csak hátrányom származott belőle...
2007. jan. 12. 10:25

szia szimre!

ez tényleg nagyon szép és jó lenne ha mindig működne, de sajnos attól még ha te megbízol vkiben, az nem biztos h ezt értékelik és visszonozzák is. sajnos, ilyenek vagyunk manapság.

brrrrrrr

2007. jan. 12. 07:36
1970-ben, érettségi előtt ezekkel a szavakkal búcsúztatott bennünket a gimnáziumi magyartanárunk. Szavait megszívlelve, életem sok komplikációján átsegített. Volt néhány esetem, amikor e mottóról megfeledkeztem. Meg is bosszulta magát.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook