Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
szép július első napját kívánok mindenkinek...
gyönyörű nyaraló idő van nálunk,délután lemegyünk,Lúdanyóékhoz,kicsit fürödni.......
Na, milyen lett az eredmény?
Alattomos ez a cukorbetegség...én főleg a szemeimet féltem...már mindkettő műtve volt( szürke hályog). de saknos zöld h. is van rajta, így 3 havonta megyek szemészhez, meg csepegtetek ...
Hol vannak azok az idők, amikor semmi sem fájt? Lassan már el is felejtem, h volt olyan is. Olyan ez mint a gyerekkor, álomnak tűnik...
Na de élünk, s örüljünk a ma apró örömeinek....ezt a meleget meg télen vissza sírjuk, amikor fizetjük a fűtést....
sziasztok..
gond van a cukroddal??az utóbbi időben nekem is magas egy kicsit..az este bezzeg megijedtem,mert 17 volt a cukrom.csak azért mértem meg mert elég rosszul láttam a tv-t.azt hiszem ,hogy ,holnap én is bejelentkezem a háziorvoshoz...
Sziótok, felénk úgy mondják:gatyaroh....ó meleg van...bocs...
Túl vagyok már a takarításon, s most izzadok, pedig fürdő ruha van rajtam...
De jó aki ma nyaral....
Gratulálok.
Szióka ,ma megyek a diabetes ellenőrzésre, - vámpírkodnak egy kicsit - nem szúrom magam itthon eleget :)
Nyugodt és derűs napot Nektek !!
Szép jó reggelt mindenkinek!Úgy tünik ma megint szép idő lesz.
Vidám napot kívánok mindenkinek!
az igaz,de ahogy nőnek,egyre jobban verik egymást,úgyhogy hamar le kell darabolni őket,akkor meg még nincs igazi kakas íze,ha egyáltalán túl éli az apraja....
mindenkinek jó éjszakát...
mindenkinek,kellemes nyári napot kívánok..
már nagyon vártuk.remélem már marad is a jó idő..
mára kikelt 12 kiscsibém,és mind kopasz nyakú,pedig csak a kakasom a kopasz nyakú,a tyúkok nem...
remélem nem mind kakas lesz ....
Szép jő reggelt, mindenkinek...
Azt hiszem, most jönnek a meleg napok...
És itt nálunk annyi szúnyog van. Az unokák tele vannak csípésekkel...hiába a kence...
Köszi aranyos vagy..:)))
Pár nap mulva jövök jó nyaralást!!!!!
Sziasztok!
Ma volt loti-futi. Holnap megyünk a telekre és csak pihenek + a lábamat lógatom..:)))
köszönöm,az együttérzésed.
nálunk is ma kezdődik a nagy munka. remélem már a jövőhéten tető lesz a házon.
az a legrosszabb,hogy minden mozdíthatót ellopnak a telekről.....úgyhogy most, a tető anyagot is őrizni kell ,valakinek......
Legyen nagyon szép a hetetek!
Mi Pécsen vagyunk Ágikáéknál, itt kellemes az idő, délután készülünk be a városba / ők a Rózsadombon laknak, ami a Kertvárosban van!/
..holnap meg a strandolni megyünk, de a Munkácsy kiállitás is tervbe van véve!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok...
Sajnálom, h ilyen kár ért benneteket...
És most jön a jó idő...
kellemes napot, és hetet kívánok mindenkinek...
Itt tavalyelőtt volt ilyen víz , nekünk is elázott a bútorunk ,újat kellett venni ,mert tiszta penész lett .....tűzrevaló :((((
-sajnálom a lányodékét !! Nagy kárt tud okozni a víz !!
Sokat dolgoztunk a hétvégén ,de a két szobájuk ....-berendezve :)Most itthon folytatom , a lányom szobája helyén étkező lesz,ma sem fogok unatkozni !!
Szép hetet Nektek !!
Sziasztok.
Hazamentek a a fiamék. Mardtak volna még 1 hétre de már nembiztak abba, hogy megjavul az idő. Szomorú vagyok miatta, annyira szerettem volna ha jól érzik maukat...:( na de majd máskor..