Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Kellemes napsütést kívánok Nektek a tegnapi rossz idő után :)
Itt zuhogott egész nap ,sütiket csináltam mert nem lehetett az udvaron lenni .....- jól kitoltam a Családdal :))))
1 szám.gépen egyezkedek 2 unokával, s 3 felnőttel...
Fekete, v piros ribizli?Az ember az életét is megunja, míg végez vele...
Szép napot mindenkinek!
Itt is lehűlt a levegő és esik az eső, még jó, hogy tegnap leszedtem a ribizlit!
Ma jön Tamás unokám, úgyhogy nem gazán fogok a géphez férni!
Sziótok...
Évikém, mi azt hiszem, azonos hullámhosszon rezgünk...
Ma reggelre kellemesen lehült a levegő
A tegnapi esésem miatt úgy érzem, mintha úthenger ment volna át rajtam. De nem hagyom magam, amit elterveztem, véghez viszem...
Legyen olyan a napotok, amilyent szeretnétek:-))
sziasztok!
Megint hazaszaladtam..:)) eltettem egy kis meggyet. Ma elég bolond idő volt.
Majd jövök valamikor..:))
Ti is pihikézzetek ez parancs..:)))!!!!!
Bobimami neked külön szólok!!! Sok erőre lesz szükséged ősztől megint...)))
Én is hiszek, de nem úgy, ahogy a papok mondják...
Akkor ülök a templomba, ha nyitva van( mint a boltok), s nincs mise....a régi templom építők mindíg oda tervezték a templomot, ahol a földnek jó kisugárzása van...és tudom, hogy van választási lehetőségünk....
Dörög, villámlik...
Hát igen, aha 1x valami beindul...az előbb kaptam az értesítést, hogy 1 kedves volt osztálytársam meghalt...ha jól belegondolok, az én korosztályom már az idősek közé tartozik...
Ti hisztek a túlvilági életben? Az ujjászületésben?
Nekem sem jobb a napom, bár nbem fizikai sérülést szenvedtem.
Kaptam egy értsítést az iwiwn, hogy a Változó nevű hoxás imerősöm tegnap reggel meghalt. 43 éves volt:(
Sziasztok, szép ,kellemesen melengető napot kívánok Nektek !
Tegnap pesztonka voltam ,a barátnőm unokájára vigyáztam,aranyos volt,sokat labdáztunk.Jó volt babázni :)))
Szép jó reggelt.
Ti tudtatok arról, h alsós gyerkőc buktatásánál a szülő is beleszólhat? Eddig, mert most már nem. Az iskola dönti el, hogy szöveges értékelést ad bizonyítvány osztáskor, v jegyeket. Én nem, dehát nálam még nem voltak iskolások az unokák, a legidősebb is most fejezte be az elsőt.
Ma reggel orvoshoz akartam menni, de alig indultam el, akkorát tanyáztam, hogy a térdem bedagadt...
Remélem nektek jobban kezdődik a nap. Sziótok..
nem etettem a szunyogokat, inkább vasaltam...na, melyik jobb?
Apropó, hol lehet citrom olajat venni?
Jó é pihenést iccakára, bajuszos angyalkákkal álmodjatok:-)
Köszönöm!
A szúnyogok ellen kend be magad citrommal, vagy citromolajjal! Jó..én már kipróbáltam!