Otthoni torna - együtt (beszélgetés)
itthon zumbázom dvd-re.. :)) nem járok el sehova, nincs is a közelünkben lehetőség, meg hát egyelőre időm sem lenne.. :)) nagy titkom nincs, ha anyukám itt van, akkor napközben tudok tornázni, amíg ők játszanak.. ha meg nem jön össze napközben, akkor marad az este, mikor a fiúk már lefeküdtek aludni.. :))) bár este nem egyszerű rávennem magam, de hosszútávon megéri mindenképpen.. :)) RR-nek a 20perces tornái nem hosszúak, könnyebben be lehet zsúfolni a napirendbe.. :))) de anno én is heti 1-2 alkalommal kezdtem, aztán egyre több lett az igény, és akkor már kifejezetten törekszik az ember, hogy legyen ideje tornázni.. :)))))
üdv nálunk :) zumba? azt én is ki akarom próbálni:) Otthon csinálod azt is, vagy eljársz vhova? 3-5 alkalommal egy héten? piha, hogy sikerül ez neked? főleg 2 nagyon aranyos gyermek mellett? :)Nekem valahogy midnig az idővel van a bajom, nem is a tornával :) szóval kérlek adj tanácsot :)
Szia!
Értem.Próbáltad a Príma tornát?Azzal jól lehet izmosodni.
Nekem nagyon nehéz volt anno,míg vékony voltam csináltam.
Aztán,ha lefogytam,akkor lehet újra elkezdem.
szióka :)
én egy éve kezdtem megszabadulni a fölös kilóimtól és azóta tornázom itthon rendszeresen.. :)) sok mindent kipróbáltam már, de most pár hete a zumba és RR tornái a nyerők nálam.. :)) az elmúlt két hónapban láthatóvá is vált nagyon a változás.. :) általában hét közben tornázom 3-5 alkalommal.. :) szívesen csatlakozom hozzád (hozzátok).. :))
Én eddig a RR-Van 5 perced? csináltam, nagyon jó. A többi vidóit nem csináltam még, de majd ha ezeket is megtudom csinálni min.3x akk megyek át a többire :)
Szia! :) Semmi baj! Izom kellene rám, meg a hasamon van 1-2 kis párna. Egyébként a napi 20 perc önmagadért videót töltöttem le tőle :) Múlt héten kezdtem, akkor két napig mozdulni nem is bírtam :D
Szia! üdv köztünk :) Melyik Rékát csinálod? Fogyni vagy erősödni szeretnél? Mikor kezdted a tornát? :) Bocsi a sok kérdésért :)
Sziasztok! Én Rubint Rékázom, de elkezdtem letölteni a Norbit is, mert néha elég nehéz a Réka :) Szerettem volna elmenni fitness terembe, de se pénzem, se időm, úgyhogy otthon mozgok :))
Szia tixina! én most kezdtem el szobabicajozni, meg majd el akarom kezdeni a RR -t is. Fogyni nem szeretnék, inkább formásodni, izmosodni. Bár van még 4kg felesleg, de szerintem az tornával lemegy úgy is.
Aztán,ha már jobban belerázódok a mozgásba,akkor jöhet napközben a fittnesslabdám,és a szobakerékpár.
20 kiló mínusz után,előveszem a többi gépet-pl taposó,stb.
Szia!3 napja kezdtem a Norbi ducitréning kazettájára.
Fél óra,de teljesen leizzaszt-igaz két részletben,de megcsinálom.
Gondolom sokan vannak, akik nem engedhetik meg, hogy fitness termekbe járjnak, így otthon kell tornázniuk a csinosabb alakért. Nemtudom mások hogy vannak ezzel,de én sokszor rakom másnapra a tornát, majd megint..épp ezért gondoltam, hogy jó lenne egy kissebb társaság akivel együtt tornázhatnék és tartanánk egymásban a lelket.Ki tart velem? :)
További ajánlott fórumok: