Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
sziasztok..csak felnéztem..
május 10 felmondás :((((
Most hívott a párom, hogy nem lenne-e kedvem elmenni holnap a munkatársaival tollasozni, pingpongozni. Többen mennénk, kb két órára. A hétvégén sütöttem sajtos pogit, de nem fogyott el, még rengeteg maradt.
Szerintetek gáz, ha elviszem, hogy egyék meg?
Jól néz ki rajta a repesztő....ne mond, hogy nem!!
Látszik is! :)
Protkó???? :))))
Akkor csak rúgd, karmold! ;)
Ja....
Aztán ne add könnyen a rágókáidat! Harapd meg minimum! ;)
Köszi...tegnap szétrágtam egy szegfűszeget, órákon keresztül és most egyáltalán nem fáj....kopp...kopp.
Végigaludtam az éjszakáT!!!!!!!!!!!!!
Na, de Babu!! :DDD
Rédicsen járok a fogorvoshoz....aki aamúgy pasi.
Lentiben még nem voltam. Kivárom ezt itt!!
Doxi!
Hogy van a fogad?
Köszi!
Fogalmam nincs mennyit dolgoztam eddig vele,mert minden nap egy kicsit csináltam rajta.....meg pl.van olyan dolog rajta aminek jó pár órán keresztül száradnia kell és addig mást nem tudok vele kezdeni.
Szamóca!
Ez nagyon szép!
Hány órányi munkád van benne, ha kérdezhetem?
Elsőként érek be, a többiek Pestről jönnek, ezért 2 óráig egyedül vagyok. Ilyenkor szoktam a hétvégi levelezést leiktatni, postát bontani stb.
Ja, és kávéval bámulni ki a fejemből :)
majd megnézem..de félek a fali gázmelegítőhöz közel meg nem rakhatnánk...
jaj tökre félek mit mond a főnök ha jön 9re...
na majd jövök vmikor
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?