Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Köszönöm!
Megpróbálom azzal!
Akkor asszem oda megyek legközelebb. :)
Lekvárod érintetlen? ;)
Van 3 db-os csomagolású (arany, ezűst, bronz) ezt szerintem érdemes megvenni, mert nagyon jó árban van. Amos. Először próbáld papírra, vagy genotermára felrajzolni, amit szertnél, utána (ha már jól megy) a gyertyára.
Lerajzolod a monogrammot papírra és azt írod át.
Voltam, de nem találtam :(
Csak nagyokat.
Oké, de a M...án van ám! ;) Kezdőlap, alul (bal oldali)! ;) Rámész a képre, kiadja a leírást+ a szavazok gombot.
Köszi! :)
Korábban már regiztem, beléptem, szavaztam!
Sok sikert!
Öntapadós csík, csillag, meg szivecskék egy sorban...talán a Krea...Hobbiban láttam a katalógusban régebben. Sőt, még gyűrűpárból is van ilyen matrica!
De jó erre a célra az arany kontúrozó festék is!
Hááát igyekszem töltögetni....egy csaj kért meg h tegyem fel....most tervezi a konyháját és nagy segítség lenne:)160x260-as a bútor....háááát elég kicsi:)
A párom is rend mániás....de elfogadott az alkotási kupimmal:)))
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?