Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
A veszekedések miatt.
Szar érzés volt visszanézni az anyós kétségbesett arcát stb.
De egyébként jók lettek. Majd szerkesztgetek rajta :)
Ja, tényleg tudtok jó fotószerkesztő programot?
Ja....:) Előbb néztem mire gondoltál. :)
Akkor varrni jobb.
A legújabbnál barkácsfilcből készült, bár ezt varrtam, hogy a fejére lehessen húzni.
Szimplán kivágva is jól mutat, és vagy ráragasztod, vagy rávarrod.
Készítheted még dekorgumiból is, ha nincs filced.
Ha tudsz kötni/horgolni akkor fonalból is lehet.
Fonhatod is magát a raffiát, vagy fonalat hozzá és egy kalap alakú kartonra szépen ráragasztod....a variációk száma végtelen. :)
Vagy (hogy még jobban belekutyuljalak :D) egy fagolyót megrajzolsz fejnek és a felső lyukba tömködöd a raffiát, vagy fonalat hajnak.
Készíthetsz egy textilgömböt fejnek: alul összekötözöd, megtömöd gömb formájúra, felül is összekötözöd úgy, hogy előtte megtömködöd a raffiával hogy kilógjon belőle (mintha azzal lenne kitömve).
Lelki erő?
Mi a fotósnál lecsekkoltuk, mert abból állítottuk össze az albumot is.
Jól tetted! ;)
Én meg melegítőben nyomom. Szexi ugye? :DDD Még egy kis otthonka (szigorúan abból a nylonos anyagból), a hajamba valami kendő, hogy Magdi anyus feelingje is legyen a dolognak és tuti nyerő vagyok!!!! :DDD Elvégre a retro a divat, vagy mi a szösz....
Na nem mintha nem néznél már így is ki jól...:DDD
Húha...de még van időtök keresgélni. Szorítok!
:)))
A koromhoz képest jól nézek ki....mondanám, ha kéményseprő lennék... :)
Nem. Párom se akar hozzá felmenni, se telefonálni.
Ő meg minket nem keres.
Igen.
Pár napja nálunk vannak, csak nem volt lelki erőnk megnézni.
Olyan fura volt. Az egészet tök komoly fejjel csináltuk végig. :)
szia Mini!
fotók vannak már?
helyetted is? már járni is alig bírok, annyira izomláz gyötör!:D úgyhogy ma csak hasazok! :D szépnek kell lennem, és mindjárt itt a május!
tényleg meséltem, hgoy visszamondta a zenekarunk? úgyhogy most újra keresünk.....
Sziasztok!
Jó reggelt!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?