Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Igyekszünk nem foglalkozni vele.
Ezért akarom a képekről leszedni.
Tudom gáz, de ha pár hónap múlva elveszem az albumot, ne emlékeztessen megint az ott történtekre.
Háttérbe csak meghatározott színt lehet rakni, vagy esetleg képet is?
Tréfasonkás szendvicset. ;) Azért leküldtem egy Cetebét csipkebogyeszteával, nehogy leálljak immuntuningolás ügyileg. :)
Szép az idő, jó a kedvem....te, kis horgoltrucis! :)
tetszik a fagolyós is! :D meg a felül kötözős textilfejes! :D
kötés/horgolás nem megy! :DDD
Azért öltözz át előtte!!!! ;)
Vigyél vásárlási listát, nehogy a lényeget megint elfelejtsd...mint én is . :))))
Ha folyton ez jár a fejedben nem lesz szép emlék! :( Nálunk is csinálta a fesztivált, csak nem foglalkoztunk vele. ;)
Én nagy ívebn letojom anyós baromságait. Az a legjobb, ha szépen hanyagoljátok a társaságát, de ahogy írtad szép úton haladtok felé. :)
Nekem Gimp van, a zuram keresztfia tette fel, de ezzel csak a háttér színét tudom (egyenlőre ) változtatni, és feliratot rárakni.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?