Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Az öregasszonyokkal nem kell foglalkozni....ha adsz neki egy kis mozgásteret most míg kicsi,azt majd ha nagy lesz akkor is.....megtérül,hidd el:)
Bár öcsivel sok a gond a suli miatt....ja itt nem,ez valami szefós suli,itt most ö az osztály legokosabbja:)hiába ismétlés a tudás anyja:))...de mindig bizalmába enged,édes mikor bandásan jelenik meg nálam itt,mintha fitogtatná h "nézzétek az én anyum tök jó fej"
A barátnőmnek is ekkorák a fiai....hát van baja bőven.....pont a héten mondta h elviszi a nagyobbikat orvoshoz,mert tuti beteg,sokat fogyott.....én meg mondtam,h mi lenne ha először megnézné a nyelvpirszingjét(na ezt tuti nem így írják)....szerintem azért nem eszik.....ki akadt....ki szedette....most nem beszélnek...
Sziasztok!
Szamó drága,a fotó nem sikerült....nem mentünk arra,de ha nem sürgős ak pótolom:)
És sajnálhatsz is me nem vettem rucit:(....viszont vettem féltetőt a soli lépcsőjéhez:)....az fontosabb volt,mert ide ver az eső,és nem tudok kimenni bagozni ha kint leszakad az ég:)
:DDDDDDDno de a huzatot is meg kell tölteni:DDDDegyébként ez volt itthon,most olyan itthoni évek óta kerülgetjük dolgokat használtam fel.....
Hála az égnek elfogyott!Bár azért az utolsó pillanatban még felborította a zsákot a szél,vagyis minden kiszállt a zsákból,úgy hogy ha akartam is volna befejezni nem sikerült megúsznom takarítás nélkül.de miután nem AKARTAM MEGÚSZNI TAKARÍTÁS NÉLKÜL.......ezért hát még szedtem a fűből is.
Na nem hiszem hogy több párnát akarok még csinálni,amikor az ikeában 250 Ft-ért megkapom készem a párnát:)))))
De ez adott volt és most kellett is:D
Ha mindenképpen szivacsdarálékkal töltöd, akkor varj egy huzatot, abba bele, levarrod és ez kerül bele.
Én vatelint használok inkább. Igaz az is szöszöl, de nem ennyire....volt a darálékhoz is szerencsém.
Lányok!Basszus!(bocs!)
Én 5 éve nem emelek árat......ugyanannyiért adok mindent!Felháborítónak tartom,hogy ma egy kis méretű tepsit annyiért vettem meg,mint kb.4-5 hónappal ezelőtt a nagyot!
Komolyan mondom most már csak listát fogok írni az Uramnak,hogy mit vegyen......ha én megyek vásárolni minden olyan dolog is idekerül ami "majd jó lesz még valamire"
(persze erre a kis kis méretű tepsire szükségem volt:)))))))
Hááááát,nálam is olyan konyha egy ilyen hétvégi főzésnél,mint ahova bebombáztak volna:DDDD
De én akkor sem nagyon szeretem:((((
Nem volt egyszerű dolgom,mert úgy mentem férjhez,hogy nem tudtam,hogy néz ki a húsleves nyersen....ÉS EZ NAGYON KOMOLY!
Ugyanakkor, viszont egy olyan emberhez mentem feleségül,akire az az anyja is meg a nagyanyja is főzött,ha nem ízlett az egyik ment a másikhoz:))))
Hosszú éveken keresztül együtt éltek!
De mégis inkább azt mondom,hogy nem számít,hogy számtalanszor pofákat vágott a kajáimra,mint hogy együtt kellett volna élni anyósékkal.
Csak ez oda vezetett,hogy -hiába tettem bele szívem,lelkem-szép lassacskán eljutottunk odáig,hogy minek erőlködjek,ha úgy sem jó semmi????!!!!
Nyugi, én is ott töltöm.
Bár nekem valahogy a takarításra több idő megy el, mint az előkészítésre :D
Segítség!
Jó módszer díszpárna tömésére,hogy ne legyen minden szivacszuzalékos vagy hogy hívják?Kint csináltam a teraszon de még a szomszédhoz is átfújta a szél:DD
igen, magánszámról, akkor félrehívtam? :) na mindegy :)
lehet h. arrafele megyünk holnap és akkor megállunk megnézzük, csak ezért kérdeztem :))))))
Fúúúúúúú nagyon izgalmas lesz:P
Megyünk a nyaralóba ill. a kertjébe összeszedni a leveleket,meg felkészíteni a házat a télre:(((((((
Aztán anyóséknál ebéd.
Annyi szépség van a dologban,hogy nem kell főznöm.Az utóbbi időben mindig átesek a ló túloldalára hétvégén és a fél napomat a konyhában töltöm.valamilyen szinten szeretek főzni,de barkácsolni jobban:DDD
te kit hívtál? mert az én telóm nem csörgött! :))
voltunk már! tök jó szokott lenni! vannak kajások, csecsebecse, egész jók a programok is! ma pl. magna cum laude lesz! érdemes eljönni :D
Az nagggggyon jó buli,ha jó a társaság!!!!!:DDD
Bár én nem szeretek enni ,de akkor is jó buli:D
Nagyon úgy látom,hogy az anyósokkal csak az állandó gond van.....mindenhol!
Nem lehet neki megmagyarázni,hogy a Lilike egészsége forog kockán?
halika, hívtalak, de biztos el vagy úszva :)
csak azt szerettem volna kérdezni, hogy voltál-e már a tojásfesztiválon, ami nálatok lesz és ha igen milyen ? :)
puszka
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?