Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Jó estét!
eszembe jutott, hogy ki kéne sorsolnunk az ajándékozáshoz a neveket.
Mondom a listát, amit én tudok....javítsatok ki, ha nem jó!
Gordi
Caffi
Babu
Szamó
Borbi
Miny
Judit
Doxi......valaki, még?
Hűha, jobbulást, nem vettem észre, mikor írtad, hogy ez történt...
Erről a pálutcai fiúk jutnak eszembe: boka és a nemesekelnő :)
Örülök neki, hogy már jobban vagy!
Aztán haza jön az urad, és többet nem mer egyedül hagyni :D
Látod, kicsit ellibben a zuram itthonról, aztán tessék...:) Ó, már sokkal jobb! Megijedtem, mert akkor délutánra már a térdemig sajgott, pedig a bokámmal volt bibi.
Kaptam gyógyszert, kenőcsöt. Majd szépen lassan helyre jövök.
Ennyit varrsz, hogy nem találsz ide drága? Ejnyebejnye!
Ak csak pihentesd a lábikod....még jó h tudol kötni.....
Mit mond a doki....mikorra jön helyre a lábikod?....látod látod....kellett neked félre lépni:)))
Alkottam, igaz az eredményeként a dokit kellett meglátogatni. :)
Azért alkotgattam is, de most szép nyugisan felpolcolt lábikóval kötögetek.
54 önéletrajz....nálam be kerültél a legek könyvébe:)
Kitartást drága....meglátod majd jön egy neked való meló....de tudom ez most sovány vigasz:(
Sziasztok!
Megszűnik a munkád?...és van kilátásban másik?
Köszi, én inkább csodálkozom, semmint kesergek. Eddig sosem kellett keresgélnem, mindig azonnal lett munkám és ezért furi, hogy most a piac ennyire áll (vagy én nem kellek)...
Szar melót nem fogok elvállalni, én sem azért tanultam sok évig, meg képeztem tovább magam, szereztem mellé egyéb képesítéseket stb. a nyelvtanulásról nem is beszélve, hogy minimálbéren tengődjek. Csak a bérlet 10ezres tétel, szóval picit meg vagyok illetődve. Nagyon sürgős lenne, rengeteg kintlévőségem van, amit nem fizettek ki a munkámért, a naívitásom miatt.
Ismerős, de ne keseregj, találsz majd te is valamit.
Bennem akkor az tartotta a lelket, a helyemre úgy vettek fel valakit, azt sem tudta, milyen állást kapott.
De utána rá pár hétre kirúgták :)
Úgyhogy sok értelme volt felvenni :S
Köszönöm kérdésed :)
Összeszámoltam a kimenő önéletrajzaim, eddig 54-et küldtem ki és sok-sok interjún voltam, mindig volt valami bibi, v. nincs fix (döbbenet) vagy nem jelentenek be 8 órára (döbbenet), vagy éhbérért dolgoztatnának (döbbenet).
Ahova alkalmas lettem volna és még meg is fizették volna kiemelkedő képességeim :)), szóval oda utolsó pillanatban, a 3. ! kör után egy csókost tettek be, akinek se diplomája (szakirányú és kötelező volt az álláshirdetés szerint), se szakmai tapasztalata, se rátermettsége, viszont az egyik vezető huga. No comment, a tököm kissé kivan már...
Hát nem irigyellek,de biztos minden rendben lesz.
Eddig minden akadályt elég könnyen vettél,legalább is az írásaidból nekem ez jött le.
(Meg azért az sem mindegy,hogy egy olyan ember áll melletted aki mindenben támogat.)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?