Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Ok! :)
Akkor 13-a körül feladom! Módosítom a naptáramban, nehogy elfelejtsem. Azon a héten kezdjük az ovit majd, úgyhogy mindet rögzítek, mert ki tudja merre lesz majd az agyam akkortájt.
:DD hóágyú!! jó ötlet! :DD majd viszem magammal a sípályára!:DD
nagyon helyes, irány a vízszint! :D
de jó neked, hogy már tudod! :D nekem kell kicsit agyalni! :D
Én is agyalok nagyon :)
De ötletem még nincs. Jobb is hogy ennyivel korábban elkezdtük :)
Hóágyú? ;) :DDDD
Igenis! Pihenek! Tisztelgek és megyek vízszintbe. :)
Én már pontosan tudom mit készítek! ;)
Kari előtt egy, másfél héttel.
A posta működik rendesen, (tavalyi tapasztalat) attól nem kell félni, hogy sokáig viszik a csomagot!
na Helló csajok!
Köszi a tippeket! :D Patyolat kilőve, mert a gatyám is rámegy.... hóban tisztítani??? ezt írt csak le bővebben, hogyan kell?? kivárom! :DDD
lehet kipróbálom a szódabikarbónát is, kitudja hátha segít! :D
Borbi a tojásfesztivál itt volt siófokon! minden év október 2. hétvégéjén rendezik :D
Babu, pihenjél, mert lassabban gyógyulsz! :D
én is megkaptam a nevet :D agyalás indul :DD azt lesz a legnehezebb megállni, hogy ne bontsuk ki! :D úgyhogy tényleg csak karácsony előtt küldjétek! :DDDDD
Látom mindenki lelépcelt! :)
Megyek én is, etetek, altatok, meg szerintem varrok is!
Puszi mindenkinek!
:DDD
Milyen szerencsés vagy! :DDD
És hogy vannak? Apud?
Ok! Akkor mikulás környékén feladom!
AZ JÓ MINDENKINEK????????
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?