Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó reggelt!
Régebben vattát használtam, de azt majd ugye nem lehet mosni.
Méteráru boltban lehet kapni zacskóban tömőanyagot(szivacs), egy bazi nagy zacskóval 300 ft, és jó sokáig elég!
Nyugi!!!!!
Ki fog jönni...........
Nekem most viszont mennem kell.Nem biztos,hogy ma tudok még jönni.
Ha nem,akkor Jó éjt!
Az elején még azt hittem,hogy a csavart nem tudjátok meglazítani.De most már látom,hogy a tű nem mozdul.Azért volt ez h csavarhúzó meg fogó itt meg ott.
Na ezt most bogozzátok ki:))))de csak az értetlenségemet próbálom KImagyarázkodni:DDD
Izgulok ám értetek,de komolyan!
Most kaptad és már is kényszerpihi:(((
Fúúúú én ilyenkor toporzékolni tudnék idegességemben.
Valahol olvastam, lehet pont itt:
Egy kisgyerek mondja: az a szeretet, amikor a kutyám egész napra egyedül hagyom, és mikor hazaérek, ő mégis megnyalja az arcom :)
Ugye milyen cukik:)
Vegyél egyet.....nem bánod meg:)....Nem kötik feltételhez-pénzhez-fáradsághoz....a szeretetet,szeretnek úgy ahogy vagy:)
Van egy tuti idézet...ha megtalálom bemásolom nektek:))
Gordi....van egy láthatóságiban lévő is:)))
Nekem is nehezen jön ki....kitartó cibálással kijön....gondolom mikor törik a tű,az ütéstől beszorúl:)
A lucsnik gépemnél sose volt ilyen....de ennél néha engem is ver a víz!
Pfff pedig nagyon mást nem tudsz tenni csak erőlködni hogy megmozduljon a csavar.Azt mindenképpen ki kell csavaroznod ahhoz hogy másik tűt tegyél bele:(((
Gondolom próbáltátok csavarhúzóval is....a fogóval nem tudod annyira stabilan megfogni.
Csajok!
Segítsetek!
Eltörtem a varrógép tűt, de nem tudom kiszedni.
A leírás szerint ki kell az oldalán lévő csavart csavarozni, de fogóval se bírjuk megmozdítani.
Anyu mondta, hogy nyomjam felfelé, mert akkor kiesik a tű, de az sem segít.
Valami ötlet esetleg?
Judit....olvastam és láttam h varrsz:)...találtam naci szabásmintát....
Nekem nem kell,úgy örököltem...elküldjem postán?
csjok...
Ha valakit érdekel,csináltam egy iwiw-et a ruciknak:)
Ez még nem nagy szám:)....de a héten az összes vásárlómat kiértesítettem h van iwiw,és "elégedett vásároim"album,úgy h kérek képet:)
Baromi jó a munkáimat viszont látni:)....még nem kaptam meg mindenkitől....de addig is ha van kedvetek kukk meg:)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?