Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia
Érdekes lenne a gyerekeim a maximumot kapják mivel kitűnő tanulók 34000ft fejenként most 10.esek olyan nincs hogy nem indul szeptemberben újra le kellett adni a pályázatot minden évben újra kell beadni .
Én úgy tudom fog indulni az apáczai ösztöndíj,csak pontos időt nem tudtak mondani a mentornak!
kapot már valaki utravaló ösztöndijat közép sulisok
közül akik nem kapta meg agusztusban.
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, ha gyakorlaton voltam Júniusba és nem kaptam ösztöndíjat a többi kettő hónapra azt jogosan nem kaptam?
Mert az évfolyamon az egyik osztály is ment gyakorlatra csak ők éppen augusztusba és ők megkapták az ösztöndíjat is.
Köszönöm válaszod, de nekünk azt mondta a mentor idén már nem indul apáczai ösztöndíj
Szia
Tavaly október 28.-án utaltak egyben a szeptember október hónapot a sima technikumig és az apaczait szerintem most is így lessz .de ez csak én gondolom így 😊remélem tudtam segíteni
Sziasztok! Ti mit tudtok arról, hogy már nem lesz apáczai ösztöndíj?
Mi is még várjuk hiánypótlás a múlt héten vissza lett küldve biztosan neked is volt ha még nem kaptad meg a mentor nem mondta? Amúgy csak rajta keresztül adnak felvilágosítást.
Valaki kapott már ultravalot? Meddig kell még várni még el utalják, mentorom is azt mondta már másfél hete meg kellett volna jönnie
Sziasztok nekem is megjött a pályakezdési!
Sziasztok nekem is megjött a pályakezdési
Sziasztok nekem most jött pályakezdési
Szia mi is azt várjuk 😔 de eddig még semmi nekünk is hiánypótlás volt.
Sziasztok én is hivtam ma őket hát konkrétan semmi felvilágosítást nem mondtak illetve semmi konkrétumot🥲
Jövő héten jönni kéne már .
Szerintem jönni is fog
Igen? Köszi, annyi türelmem még van
Én hívtam őket azt mondták szeptember második felében utalják
Útravaló ösztöndíjat kapott már valaki akinek augusztusban elmaradt hiánypótlás miatt? Vagy csak mi várjuk.
Mikor jön már? Valaki nem hívná fel őket megkérdezni? Engem szerintem már hallani sem akarnak
Egyszeribpályakezdèsit kapott valaki?
10. Akinek nincs munka hely az mikor kap ösztöndíjat?
Már megkaptad vagy még te is várod?
Ne aggódj valószínűleg nemsokára lesz szűlői értekezlet ott mindent elmondanak. Október végén fognak úgyis csak ösztöndíjat kapni. A gyereked kap valami kedvezményt /gyermekvédelmis vagy esetleg mást/?
Osztály főnöknek kell a számla szerződést be vinni és ő intéz mindent.a tecnikkumi 8e Ft /hó
Fiam most kezdte a 9.-diket technikum szeretném megkérdezni hogy az ösztöndíj hogy van mert semmit nem mondanak állítólag a kréta a kell írni a számlaszámot nem tudjuk segítséget köszönöm
Mentor javítja és utána kapják meg a pénzt
További ajánlott fórumok: