Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Osztálytalálkozó para. Menjek, ne menjek? fórum

Osztálytalálkozó para. Menjek, ne menjek? (beszélgetős fórum)


1 2
34. Ildi
szept. 11. 10:10
menj nyugodtan
szept. 10. 18:23
Menjél el. Mit veszíthetsz?
szept. 10. 16:18

A Te döntésed. Te mit szeretnél?


Én az 5 évesre nem mentem el, mert nem volt különösebben jó kapcsolatom senkivel. Aztán, amikor a 10 évesre meghívtak, kíváncsiságból elmentem, gondoltam, leszek max 1 órát, de nagyon jól éreztem magam velük, úgyhogy maradtam végig. Azóta sem hagytam ki egy osztálytalit sem 😊

Ja, amúgy igen, ilyenkor szokás magunkról mesélni valamit, de az se gáz, ha azt mondod, hogy nem történt veled semmi változás, éled ugyanúgy az életed.

szept. 9. 10:56
Persze, menjél csak el!
szept. 9. 10:27

Ha jóban voltál velük és szerettek téged, akkor örülni fognak neked, és örülni fognak a munkádban elért sikerednek is. Ha meg tényleg lenéznek (de nehogy beképzeld magadnak, ha nem teszik!), akkor meg nem érdemes legközelebb elmenni.


Egyébként közhely, de annak lesz boldog párkapcsolata, aki egyedül is jól érzi magát. Próbáld meg ezt gyakorolni, érezd jól magad a saját társaságodban, akkor más is jól fogja érezni. Ha meg egyedül maradsz, akkor mindenkit sajnálj, mit hagytak ki :) Nem vicc, nekem is eltartott jó darabig, mire eljutottam ide, de megéri. Nem szabad, hogy attól függjön az életed boldogsága, találtál-e valakit vagy nem. Meg amúgy sem érdemes "valakit" találni, hanem az igazit.


Visszakanyarodva: a helyedben elmennék, örülnék nekik, érdeklődnék irántuk, és örömmel előadnám, milyen jól előrehaladtam a munkában, ahol adnak a véleményemre. Majd meglátod, mi a reakció, de tényleg érdemes elmenni, mert különben sosem tudod meg, milyen lett volna találkozni velük.


A társadalmi nyomással meg ne foglalkozz. A te életed, neked kell úgy élned, hogy jól érezd magad benne.


Na, száz forintért akciósan megszámítom a prédikációt, de csak neked :)

29. 0adc8842b1 (válaszként erre: 1. - Ancsa112)
szept. 9. 08:54
Az, hogy 20 éves, vagy 30 éves az ne érdekeljen, hiszen a többiek is öregszenek Veled. Ha szeretted az osztályt akkor menj el. Ha lesz egy-két tapintatlan aki henceg mondjuk új autó, a férje így keres, meg úgy, le van.... Érezd jól magad. Mindig vannak akik így hívják fel magukra a figyelmet. Legfeljebb ez lesz az utolsó, ha csalódsz a régi osztályodban. Az meg nem hazugság, ha azt mondod, volt valakid, de szakítottatok. Biztos, hogy másoknak is tesznek hozzá a valósághoz.
28. Érdekes73 (válaszként erre: 10. - Ancsa112)
szept. 8. 23:03
Nincs nyomás mindenkinek másképp alakul az élete. Menjél csak el.
27. vivo44
szept. 8. 22:10

Ha magadat tudod adni és felvállalni a saját életedet, akkor menj!

Nem szégyen, ha nincsen csodapalotád, ha nem az van neked, ami másnak.

Te is mint mindenki más különleges a maga nemében és jobb, csak mindenki másban.

Egy osztálytali nem arról kell, hogy szóljon, hogy mi a vagyon és az érdek, hanem egy rég nem látott ember, osztálytárs, tanár újra találkozásáról.

Sok sikert!

szept. 8. 19:01
Persze, hogy menj.
szept. 8. 19:01

Tavaly ilyenkor volt a 20 éves érettségi találkozónk.

Nem érdekelt, ki mit szól, hogy egyedülálló vagyok, nincs gyerekem. A csapattal akartam együtt lenni, jó kis buli lett végül.

Ne érdekeljen már, ki mit gondol!

24. Napsugár8 (válaszként erre: 23. - Epresturmix)
szept. 8. 17:05

Semmi gond. Előfordul az mással is.

😀😀😀

23. Epresturmix (válaszként erre: 21. - Napsugár8)
szept. 8. 17:00
Bocsi. Tényleg! :)
22. Epresturmix (válaszként erre: 20. - Guruljka)
szept. 8. 17:00

Semmi extra. Társadalmi nyomás. Népbetegség. ;)

A hölgyemény meg kissé kiforratlan így 30 felé, ezért foglalkozik mások véleményével.

21. Napsugár8 (válaszként erre: 19. - Epresturmix)
szept. 8. 16:59
Ezt rossz helyre címezted, nem én vagyok a fórum indító.
20. Guruljka (válaszként erre: 10. - Ancsa112)
szept. 8. 16:57
És 30 körül miért érzel nyomást?
19. Epresturmix (válaszként erre: 18. - Napsugár8)
szept. 8. 16:54
Nem ment át a lényeg. Írtam, hogy én mit tennék. Hát akkor ne menj. Bánomisén. Úgyis be fogod képzelni magadnak, hogy lenéznek, akkor is, ha nem így lesz. Mindig érdekelni fog ki mit szól, mond. Ezért nem leszel soha boldog.
18. Napsugár8 (válaszként erre: 16. - Epresturmix)
szept. 8. 16:52

Erről beszélek én is, a lesajnálás, a megbélyegzés...

Aki odamegy, az vagy képes kamuzni, és akkor a közös vacsorán is "beveszik a bandába", nem húzódnak el tőle, vagy valóban el se menjen!

17. Napsugár8 (válaszként erre: 15. - Bnusinna)
szept. 8. 16:50
Tudod, én átéltem 2x azt a sok sok lesajnáló, lenéző pillantást az ilyen találkozókon, hogy nem voltam képes csoda-palotát építeni, úszómedencével, és nem utaztam be a világot, és nem utazok Pestre, hogy a Váci utcában vásároljak magamnak... mert gondolod, hogy akik mindezt úgy, telepofával előadták, fülig érő szájjal, az mind-mind igaz volt????
szept. 8. 16:30

Erről eszembe jutott, amikor az egyik tanárom megbélyegzett és azt mondta, le meri fogadni, én leszek az első akinek 18 éves korára már 3 gyereke lesz. 33 vagyok, nincs még. Ellenben az összes kedvencének már van, van akinek 5 is.


Szóval ha lenne osztálytalim, úgy kipattintanám magam, mint a sicc, és megmutatnám a tanárnőnek, hogy így is boldog vagyok és kapja be. Szóval menj. :)

szept. 8. 16:25

Szerintem ez durva hogy egy 30 éves nő pasit kamuzik magának, meg az is hogy valaki erre buzdít...

Ez eddig a legrosszabb ötlet, ne haragudjatok!

14. Napsugár8 (válaszként erre: 12. - Ancsa112)
szept. 8. 15:10

És majd a többi elgondolkodik azon, hogy bizony az ő házassága nem ennyire békés, harmonikus, meglehet, hogy ők elkapkodták az összebútorozást, a gyerek vállalást... majd elkezdenek irígykedni, hogy így is lehet.


Nagyon sokan élnek egy ilyen kapcsolatban, hidd el, különösen már egy kicsit érettebb korban, nem kapkodják el.

13. Napsugár8 (válaszként erre: 12. - Ancsa112)
szept. 8. 15:07
Még csak össze sem költöztetek, az édesanyádat nem akarod magára hagyni, de elég szorosan tartjátok a kapcsolatot. Így legalább nem veszekedtek, amikor valamelyikőtök morcos, vagy fáradt, akkor azt nem rakja a másik vállára... tök jó ez így mindkettőtöknek. Egyelőre. Később majd kiderül, hogy mi lesz ebből.
12. ancsa112 (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
szept. 8. 14:47

Hazudjak? :)

Végülis úgysem tudják meg mi a helyzet.

11. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Ancsa112)
szept. 8. 14:42
Mondd azt, hogy társad van, de az esküvőt nem igazán tartjátok egyelőre fontosnak. Majd lesz az is, amikor eljön az ideje. Kész. Elégedjenek meg ennyivel.
10. ancsa112 (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
szept. 8. 14:41
2X voltam már. Volt egy a ballagás után szeptemberben, meg egy talán 2 év elteltével. De akkor még tartottam a kapcsolatot a barátnőkkel, így velük mentem. Meg 20 évesen nem éreztem ezt a nyomást, mint 30 körül.
szept. 8. 14:38
Van egy jó munkahelyem ahol jól érzem magam. Megbecsülnek, kikérik a véleményem, adnak a szavamra. Szerzek önbizalmat akár a főzésben, sütésben, festésben. De mivel a párkapcsolatokban a csalódások, elutasítások + édesanyám hozzáállása szerepel, úgy érzem semmit sem ér az a siker.
8. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Ancsa112)
szept. 8. 14:33

Az első találkozóra, az 5 évesre elmentem, + a 10-esre... azóta nem voltam 1x sem, a nyáron tartották az 50.-iket. Nekem elég volt.


De ha egyetlen 1x sem mégy el, soha nem fogod megtudni, hogy az neked jó-e, vagy nem!

szept. 8. 14:32

Nekem a suliban sem volt fiúm. Másoknak meg igen. Azt gondoltam, majd a suli után megváltozik minden. De gyakorlatilag mintha még ott tartanék. Voltak jó barátnőim az osztályból, de ahogy elnézem őket a facebookon, kevesebbnek érzem magam. Mintha ők kivirágoztak volna. Én meg mintha megrekedtem volna a szürke kis verébként.


Az ofőm a 3.-os osztálykarácsonykor félre hívott és azt mondta: "a Jézuskától önbiztalmat kérjél, mert egy klassz csaj vagy, de hidd is el magadról". És eltalt jópár év, de még mindig a 17 éves énemet érzem belül.

6. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Ancsa112)
szept. 8. 13:52

Ne viccelj már!

Azért menj, hogy találkozz a régi ismerősökkel!

Senki, akinek esze van, nem annak alapján fog szépen vagy csúnyán gondolni rád, hogy van-e párod, van-e gyereked.

5. globus (válaszként erre: 1. - Ancsa112)
szept. 8. 13:52
Családalapítás, párkapcsolat nem verseny.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook