Ősz hajszálak, segítsetek!! (beszélgetés)
ha csak a tovet esteted, akkor mi a problema? nem teszi tonkre, mert nem a mar festett haj van ujra es ujra festve, hanem ami leno. az pedig az idon mulik, mennyire gyorsan vagy lassan no a hajad.
ha az a baj, hogy lekopik a festek, nem fogja be jol a hajadat, valts festeket. a fodrasz valoszinuleg azt erolteti, amivel o dolgozik, de az nem biztos, hogy jo a te hajadra
a mai festekek mar olyan jo minoseguek, nem roncsoljak a hajat, mint a regiek, sot lehet, hogy aki jo minosegu festekkel festi a hajat, annak sokkal egeszsegesebb, mint aki nem, es erzekeny a haja a szaritasra, samponokra, kornyezeti hatasokra
..bár nem mindenkinek áll jól - arc és karakter függőnek vélem ezt most divatos ősz" hajat.
Nekem is van már 2-3 szál ősz, de nem festetem. Kabalának tartom és a fodrász sem vághatja ki :D :D
Nem értek hozzá(sosem volt festve a hajam) de 3 hetente festeted a hajadat????
Szerintem hagyd lenőni, igazán különleges egy fiatal archoz egy szép világos haj.
És főleg természetes :)
Például:
További ajánlott fórumok:
- A gyakori hajvágás erősíti a hajszálakat?
- Ismeri valaki a Schwarzkopf színvisszaállító festékét? Állítólag fokozatosan eltönteti az ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára?
- Ősz hajszálakra milyen festéket ajánlotok?
- Mitől jelenhetnek meg gyerekkorban ősz hajszálak?
- Szerintetek a Casting szőke hajfesték befedi az ősz hajszálakat?
- Melyik középbarnás hajfestéket ajánlanád, ami tényleg elfedi az ősz hajszálakat?