Orvost keresek a III. kerületben (beszélgetés)
Sziasztok!
Hogy ki és mennyi erre én is kíváncsi lennék!... (ha ciki meg írhatod privibe is)
Szia. Még én se vagyok állapotos :-(, de nagyon rajta vagyunk a témán, 2 éve szertenénk kistesót...idén januárban megfogant a babó, de sajnos márciusban missed ab-om volt. És lassan 38 éves leszek.
Köszönök minden infót.
Szia Jucka :) tényleg nagyon korrekt a dokid :)
Magyar Attila is szimpatikus, fiatal doki :)
Szia!
Margit kórházban van terhesgondozás a 3. kerületben! Szerintem inkább ott keress dokit!
Megkérdezhetem ki volt a dokid az első terhességed alatt és mennyit kért?
én a Pállfynál szültem. elsőre a magánrendelőbe hívott mikor megállapította a terhességet, utána a margitba, ahol nem kellett fizetni, pedig minden alkalommal volt uh is és nála a szülés is ingyenes, persze ha mégis akarsz adni vmennyit azt elteszi, de ha nem adsz akkor se fog kirúgni.
ha gondolod megadom a számát
Sziasztok.
Én a 3-ik kerületben keresek nődokit! De leginkább a Vörösvári úton lévő szakrendelőben dolgozó dokik érdekelnének.Megnéztem a honlapot és őket találtam: Dr.Mestyán Rezső, Czeiner Béla, Krammer József, Magyar Attila és Busik Zoltán. Kérlek benneteket, ha van valaki akinek van tapasztalata/véleménye, akkor ossza meg velem. Az első terhességem alatt a választott dokim, kb a 8-ik hó tájékán, nagyvonalúan közölte, hogy nála ennyi a szülés, és ha nekünk nem ok, akkor ajánl egy másik orvost aki olcsóbb. Hát kissé megütött a guta, azok után, hogy odahordom hozzá a pocakomat majd 8 hónapja,( és tudtuk, hogy pénzbe kerül) ő csak úgy leppattintott volna. Egy kissé bízalmatlan lettem a dokikkal....
Köszi a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekorvost keresek a XVIII. vagy a XIX. kerületben
- Gyerekorvost keresek a XVI. kerületben. Kit ajánlotok?
- Megbízható, lelkiismeretes gyermekorvost keresek a XV./IV. kerületben!Aki tud, kérem, segítsen!
- Háziorvost keresek Bp., X. kerületben, tudtok jót ajánlani?
- Fogorvost keresek Budapesten a 18. kerületben, tudna valaki segíteni?
- Jó fogorvost keresek a II. kerületben, SZTK alapon. Van valakinek jó orvosa? Esetleg a Pasaréti úton tudtok valakit ajánlani?