Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

4561. keki70 (válaszként erre: 4560. - Roxi90)
2013. dec. 14. 11:16

Szia Roxi!

Visszatudsz menni 2-3 hét után dolgozni,csak mivel fizikai munkát végzel azzal számolnod kell,hogy jobban beduzzad az orrod,mint olyannak,akinek nem kell emelni,hajoldozni,stb...

De ne ijedjél meg,ez a felépülést nem befolyásolja.

4560. Roxi90
2013. dec. 13. 18:38
Sziasztok!:) Nekem igazából a csontból kéne lefaragni, csak a munkám miatt nem mindegy, hogy mennyi ideig tart a lábadozás, mert ha ki is vennék 2-3 hét szabit utána mennyire tudnék vissza menni melózni,/nem irodai munkát végzek!:)/ meddig kell a gipsznek rajta lenni? És esetleg nem tudjátok, hogy Vas megye vagy vele szomszédos megyékben van-e jó klinika?
4559. ZSKK
2013. dec. 13. 16:38

Köszi mindenkinek :)

Nekem is eléggé szét kell szedni, pedig elvileg nem látszik olyan durvának. De orrsövény, pukli, balra tolódott orrhát, van minden.

Még egyszer köszi a vélemnyeket, privát is, nyilvános is.

4558. Kalacka (válaszként erre: 4532. - ZSKK)
2013. dec. 13. 10:56

Szia ZSKK,

Engem dr. Varga Klára műtött, nagyon örülök, hogy Őt választottam, precíz volt, alapos, pontos, bármikor elérhető és hát a legfontosabb, hogy gyönyörű lett az eredmény. De persze ezt neked kell eldöntened, én a doktornőt csak javasolni tudom, mert nem csak szakmailag ismerem el, de emberileg is nagyszerű.

Kitartást hozzá, megéri végig csinálni!:)

4557. keki70 (válaszként erre: 4555. - Vikkidoll)
2013. dec. 13. 08:03

Sok függ attól,hogy milyen munkát végzel.Ha irodai,akkor könnyebb helyzetben vagy,mint az,aki fizikai munkát végez.Pl.náluk javasolt a hat hét,de kevesen vannak,akik ezt megengedhetik maguknak.

Nekem elég volt a gipszlevétel utáni három nap,amíg hétvégén regenerálódtam.Utána teljesen szalonképes voltam.

Persze nekem is húzódott az orrom,zsibbadt,ha kifújtam bizony tükörben megnéztem,hogy jól sikerült-e az akció,szóval ilyenre odakellett figyelnem.De ugyanúgy tettem a dolgomat,mint műtét előtt.

4556. qqcz
2013. dec. 12. 21:39

Sziasztok! Csuha Lajos doktor úrnál volt valaki? Nekem nagyon tetszenek a munkái és az árak is elég jónak tűnnek. De még csak keresgélek. Ha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban és megosztaná velem, nagyon hálás lennék.

Nem voltam még sehol konzultálni, de az biztos hogy eléggé szét kell kapni majd az orrom, mert puklis. Nyár végére tervezem.

4555. Vikkidoll (válaszként erre: 4554. - Keki70)
2013. dec. 12. 10:51

Na, akkor hasonló az eset! ;)

Munkába te mikor mentél? Mennyi szabit vegyek ki? :/ Egy hétnél többet mondjuk nem nagyon tudok..de pont egy hét a gipszlevétel, utána már gondolom, mehetek.

4554. keki70 (válaszként erre: 4553. - Vikkidoll)
2013. dec. 12. 07:56

Tulajdonképpen szétszedik az orrot,majd újból felépítik.

A legtöbbször annak,akinek van puklija,utána orrcsúcsemelés is kell,de ezt a műtét során úgyis látja az orvos.

Nekem is volt puklim,orrcsúcsemelés,orrsövény,orrlyukak kisebbítése.

A lényeg,hogy aludtam alatta,úgyhogy ebből úgy sem érzékeltem semmit :-)

4553. Vikkidoll (válaszként erre: 4547. - Keki70)
2013. dec. 11. 11:22

DE JÓ!!!! Nekem is pont ez a parám, hogy mivel az orr adja meg az arc karakterét, magyarul, ahogy kinézel, és ha csinálnak egy tök más orrot, akkor tök máshogy nézel ki majd. De akkor ez megnyugtatott!!

Nekem csak pukli van az orromon, azt akartam levakartatni, de sajnos mondta a dokinő, hogy nem elég csak azt leszedni, az orrcsúcsot is picit meg kell emelni, orrlukakat is kisebbre kell venni, valamint brutál sövényferdülésem is van. Megkérdeztem, hogy nagyon szét kell verni az orrom? Aranyosan és nem kertelve közölte, hogy nagyon. :D

Na és itt beparáztam egyből, hogy basszus, akkor tök más ember leszek?? De akkor ezek szerint nem...csak nem fogok úgy kinézni, mint egy tapír...

4552. keki70 (válaszként erre: 4544. - Qqcz)
2013. dec. 11. 11:16

Szia!

300 000 körül sajnos nem tudok neked ovost mondani,aki magánklinikán műt annyiért,ott sajnos az eredménnyel gondok is szoktak lenni.

Állami kórházban és ha lokálban történik a műtét,akkor van,ahol ennyiből megáll.

De aztán lehet,hogy van olyan is,akinek ennyi pénzből megállt és jó tapasztalata van,akkor úgyis ír neked.

4551. Ancsy73
2013. dec. 11. 11:14
Teljesen kétségbe vagyok esve. Mèg mindíg nem fix a 16.-a. Lehet csak 18. lesz belőle. Az a két nap is sokat számít a karácsonyi halászléig. :)). Azt nekem kell megfőzni.
4550. keki70 (válaszként erre: 4549. - Keki70)
2013. dec. 11. 11:13
lilultam
4549. keki70 (válaszként erre: 4545. - Vikkidoll)
2013. dec. 11. 11:13

Ennyi dolog nálam is volt és érdekes módon nem lilutam,egy ér pattant csak meg a jobb szemhéjamon.

Pedig vérvétel után-pedig ügyesen veszik le mindig-és ha beütöm valamimet,akkor hetekig nyoma van,lila-bordó-sárga,szóval elég csúnyán szokott kinézni.

4548. keki70 (válaszként erre: 4543. - Vayolet)
2013. dec. 11. 11:10

Még a privi után :-)

Hat hét,de a termálfürdőben vigyázni kell,hogy víz ne menjen az orrodba.

Szoliban az arcodat nedves törölközővel takarjad le.

Szanunázni is lehet,csak számoljál azzal,hogy az orrod beduzzad a gőztől.

4547. keki70 (válaszként erre: 4542. - Ancsy73)
2013. dec. 11. 11:08

Ancsy Árnikás dolgokat csak akkor szerezzél be,amikor már látod gipszesen,hogy lila színed lett.Addig fölösleges.Rutascorbint viszont érdemes.

Az én példámat írom:gipszlevétel után nagyszerű érzés volt belenézni a tükörbe.Azt láttam,amire mindig is vágytam.Egy normális méretű,nem lógó és nem kampós orrot.

Annyit mondtam,hogy "ennek az orrnak mindig is így kellett volna kinéznie".

Ugyanúgy én néztem vissza a tükörből,de a vonásaim lágyabbak lettek és hát előtünt,hogy szám is van-addig valószínűleg takarásban volt.

Én nagyon boldog voltam gipszlevétel után.Nem vágytam nagy dologra,csak egy az én szemszögömből nézve számomra szép orra.És megkaptam. :-)

4546. Vikkidoll (válaszként erre: 4544. - Qqcz)
2013. dec. 11. 09:53
Nekem 570 lesz, megmondom őszintén. Nyilván doki függő, meg probléma függő.
4545. Vikkidoll (válaszként erre: 4541. - Keki70)
2013. dec. 11. 09:52

Hú, ezt én is megköszönöm ezt az infót!! <3

Nekem sajnos nagyon szét kell verni az orrom, sövényferdülés is van, pukli, orrcsúcs, minden, ami a csövön kifér haha

4544. qqcz
2013. dec. 10. 23:05
Sziasztok!Új vagyok itt, nagyon rég tervezem, hogy megműttetem az orrom. Úgy vettem észre, nem igazán szokás/illik itt a fórumon az árakról beszélni. Tudom, hogy ez személyre szabott és sok mindentől függ, de utána olvasgattam és 300körül jó lenne és el is lehet intézni. Ha esetleg valakinek van tapasztalata és javaslata, hogy kihez menjek, nagyon hálás lennék ha írna nekem. Előre is köszönöm
4543. vayolet
2013. dec. 10. 20:38
Sziasztok.Megtudja valaki mondani,hogy orrműtét után mennyi idővel szabad termál fürdőbe menni?Vagy azt lehet,csak szauna és szoli tilos?
4542. Ancsy73 (válaszként erre: 4541. - Keki70)
2013. dec. 10. 19:53
Tényleg nagyon segítőkész vagy! köszi. Be is megyek a gyógyszertárba majd és beszerzek ezekből. Ma még azon agyaltam, hogy mennyire nyomasztó illetve nyomasztó e egyáltalán, hogy mégiscsak megváltozik az arcod ha kicsit is amit eddig láttál a tükörben? Persze biztos jó érzés de nincs benne azért egy kicsit ijesztő is?
4541. keki70 (válaszként erre: 4540. - Ancsy73)
2013. dec. 10. 15:59

Egyáltalán nem biztos,hogy lila leszel,én sem voltam az,csak sárga.Gipszlevétel után két nappal pedig az is felszívódott.

Rutascorbint érdemes két nappal a műtét előtt szedni,vény nélkül kapható.Ez erősíti a hajszálereket,segít,hogy ne menjenek szét.

Ha gipszlevétel után esetleg lila lennél,akkor jó rá a feketenadálytőkrém.

Hegyi Árnika krém és golyócskák is a foltokra valóak.A golyócskák homeopátiás készítmény,3X5 darabot kell belőle szedni.Az ára 730 ft körül mozog,és van benne 80-85 golyócska.Az Árnika krém 390 ft körül van.

4540. Ancsy73 (válaszként erre: 4539. - Keki70)
2013. dec. 10. 13:34

Igazán nagyon köszönöm a segítséget, kedves vagy! Nagyon parázok de nem a fájdalomtól inkább attól hogyan fogok kinézni bekötve avagy lilán a nagycsaládi asztalnál :D

Azt hiszem lila-sárgára fogok mindent díszíteni és ki sem tűnök majd!

4539. keki70 (válaszként erre: 4537. - Ancsy73)
2013. dec. 10. 09:30

Olvasva a leírásod,ami nagyon aranyos:40 felett is van élet :-)

Sosem késő,én még az anyukámat is megkérdeztem,hogy 60 évesen változtatna-e az orrán,mert bizony az orrcsúcson lenne mit,de azt mondta,hogy már nem.

Én még 60 évesen is változtatnék,miért is ne.

4538. keki70 (válaszként erre: 4537. - Ancsy73)
2013. dec. 10. 09:26

Szia!

Átlag egy hétig szokott rajta lenni a gipsz,ritkább esetben pl.ha nagyon ferde volt az orr,akkor kilenc napig.

Karácsony-ha minden oké,akkor arra már nem lesz gipszed.

4537. Ancsy73
2013. dec. 9. 22:02

Sziasztok!

Nekem 16.-án lesz orrplasztikám. Akinek van tapasztalata légyszíves írja meg mennyi ideig van rajta a gipsz ill. kötés?? Karácsony?- még orrkötve?

4536. keki70 (válaszként erre: 4535. - Kismadár92)
2013. dec. 8. 10:14

Drága vagy :-)

Azért mindent nem tudok,de amire tudok,arra szívesen válaszolok.

4535. kismadár92 (válaszként erre: 4534. - Keki70)
2013. dec. 7. 21:55
Köszi Keki!!!  Olyan jó, h te mindig itt vagy és mindent tudsz!! :) Remélem még sokáig itt leszel, mert ha közeledek a műtét időpontjához, biztos, h lesz egy csomó kérdésem. Te már annyi mindenkit nyugtattál meg, annyi mindenkinek segítettél! Köszönöm! 
4534. keki70 (válaszként erre: 4533. - Kismadár92)
2013. dec. 7. 14:15

Szia!

A műtét előtt hat héttel.

2013. dec. 7. 00:21
Sziasztok! Ha konkrétan tudom, h melyik hónap hányadika körül szeretném a műtétet (sajnos suli és munka mellett nagyon meg van kötve a kezem), akkor mennyivel hamarabb kell bejelentkeznem Kárász Tamáshoz, h kb. akkora adjon időpontot ami nekem jó? Június legeleje lenne nekem a legjobb, most még biztosan nem szeretném meglátogatni, én talán április körül keresném fel. Szerintetek???? Mennyi idővel menjek hamarabb?
4532. ZSKK
2013. dec. 5. 09:44

Sziasztok!

Új itt. :)

Vivinek írom,hogy a mellplasztika fájdalmas lesz. Függ attól, mekkora cicid lesz, de nem is feltétlenül műtét után közvetlenül, hanem kb a 3. nap lesz megterhelő. De megéri, szerintem.

Nekem olyan orrplasztikám lesz, hogy az orrsövényt is műtik és a csontot is, mert eltört.

Most kettő névnél tartok, Dr Kárász Tamás és Dr Varga Klára. Csak telefonon beszéltem eddig velük, a következő másfél hétben megyek konzira. Tud esetleg valaki segíteni, tapasztalattal, bármivel? Priviben is jöhet, természetesen.

Köszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook