Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Orális szex a végéig fórum

Orális szex a végéig (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
2009. jan. 28. 17:40
Én imádom csinálni a férjemnek! A végén az ízét nem annyira szeretem, attól függ, milyen kedvem van.
1140. Zojci
2009. jan. 27. 23:25
Igazából nem rajongok az ízéért(bocsi),de megteszem ha őszintén szeretem a partnerem! Szeretek örömet szerezni és kérni sem kell!:P
1139. Kern (válaszként erre: 1134. - Szabolcsipasi)
2009. jan. 26. 02:45
Úgy látom, megtaláltad a megoldást... mindkettőtök, de lehet, hogy mindhármótok megelégedésére!
2009. jan. 25. 21:07
Mi is nagyon szeretjük a franciát.a barátnöm is szivessen csinálja nekem én is neki,akár egyszerre akár külön és nagyon izgató!ajánlom mindenkinek,hogy próbálják ki!
1137. Franc22
2009. jan. 25. 10:15
ha már elkezdem, akkor be is fejezem, nem szeretek semmit félbe hagyni
1136. 80ASIQ (válaszként erre: 1134. - Szabolcsipasi)
2009. jan. 25. 09:25

Üdv!

Nem tudok jobbat javasolni, mint azt, hogy házonkívül kell keresni a megoldást. MIvel számomra úgy tűnik, hogy nejed meggyőzhetetlen.

1135. subaru88
2009. jan. 24. 23:05
Én se szerettem addig amig meg nem ismertem a párom. Azóta szinte én könyörgök neki, hogy csináljuk. Szóval szerintem szerelem, érzések kérdése. Ha szeret a párod megteszi.
2009. jan. 19. 10:12

üdv mindenkinek.Ahogy ígértem vagyok,és válaszolok.

Hogy volt ez 15 évvel ezelőtt?Az az igazság fel sem merült bennem a kérdés azzal kapcsolatban,hogy a szexet a szájában fejezem be.Ja,még be sem kapta.

Én persze imádom kinyalni,és ezt minden alkalommal meg is teszem neki.Hogy miért nem viszonozza azt sajnos nem tudom.És beszélni sem akar róla.Akár hogy hozom fel.Próbáltam szexlapot nézni vele de semmi reakció,próbáltam óvatosan és próbáltam egy kicsit "agresszíven".

De semmi.És hogy meddig vártam ezzel a felvetésemmel előtte? 5 évvel ezelőttig.Aztán nem bírtam tovább és az első utamba kerülő nőnek telelőttem a száját,20perc múlva pedig az arcát.(nagyon jó nő volt és még ma is az).Érdekes,ő pedig csak így akarja.

1133. e2b5f0504e (válaszként erre: 1132. - 80ASIQ)
2009. jan. 17. 16:52
De, már visszamentem, majd irok priviben! :)
1132. 80ASIQ (válaszként erre: 1131. - 80ASIQ)
2009. jan. 17. 12:22
! helyett ?
1131. 80ASIQ (válaszként erre: 1130. - E2b5f0504e)
2009. jan. 17. 12:22

Nem mentél még vissza dolgozni, Bogika! :)

--------

A tárgyhoz pedig: Vannak az életben súlyos gondok! :D

1130. e2b5f0504e (válaszként erre: 1126. - Mylon)
2009. jan. 17. 11:04
Szerintem ez nem az ő érzéseivel áll kapcsolatban, ez egyszerüen csak izlés dolga, még akkor is ha nagyon szereti valaki a másikat....neked az izlésedbe belefér, hogy lenyelj sok finomságot (ahogy fogalmaztad :D), neki pedig nem....ezt igy kell elfogadni :) és ha szereted őt, akkor megelégszel azzal, amit ő szeret csinálni.
2009. jan. 16. 18:56

Mylon irja 1131. a.) Nem ker olyant a masiktol ami annak rossz , illetve...

En ugy folytatnam hogy , ami a masiknak UNDORITO ! TEHAT NEM TE VAGY AZ UNDORITO !!! Hanem az "eljaras!" a szexben amit kersz ! Es ez a dolog lehet barmi amit az adott partner spontan NEM akar !

Amikor az ember kenyszeriti magat valamire ! ? Barmi is legyen az ! Egy szeretett szemely miatt , az mar regen nem szerelem , vagy szeretet !

Az igazi szerelem,szeretet NEM ker , föleg nem alkalmaz lelki zsarolast , az igazi szerelem ad es ad .... es elfogadja a szeretett szemelyt olyannak amilyen az ! Es ez nagyon nehez.....

1128. A 3. személy (válaszként erre: 1126. - Mylon)
2009. jan. 16. 11:41

Sziasztok!

Szerintem teljesen igazad van abban amiket leírtál, én is úgy gondolom,hogy akit szeretek, akkor őt "egyazegyben" szeretem, és én például nagyon sok mindent megtettetem, amit tudtam, hogy a párom szereti, még akkor is, amikor számomra nem mindig volt kellemes élmény (mint pl. amit te is szeretnél), de megtettem, az ő kedvéért.De például nálam is vannak tabu dolgok amiket nem engedek, de azt velem kapcsolatban, nem az orális sexel.

Amúgy szerintem kezdhetnétek esetleg úgy, ahogy egy barátnőmék is csinálják (mert ez nála is probléma volt), hogy egyszerűen mikor arra kerül a sor, a barátnődnél legyen egy zsepi, és amikor te elmész, ő utána egyszerűen abba kiköpi, lehet egy idő után másképp látja majd és a zsepi sem kell többé:)...Jobb ötletem nincsen.

1127. Mylon
2009. jan. 16. 09:29

Közben én itt filózgatok magamban tovább, és arra jutottam, hogy ha két ember szereti egymást akkor:

a.) Nem kér olyat a másiktól, ami annak rossz, illetve...

b.) Nem undorodik a másik féltől, szeret mindent, ami "ő".

Kérdés, hogy itt melyik az erősebb ugye. Valakinek mindenképp rosszulesik valami. Na jólvan, befejeztem, mostmár tényleg. :) Várom, hogy Ti mit mondtok erre az egészre.

1126. Mylon
2009. jan. 16. 08:38
Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra, és milyen jó, hogy rátaláltam. :) Szeretném én is rávenni a párom, hogy csinálja nekem is végig. Persze nem minden áron, csak szerintem ha két ember szereti egymást, akkor nem undorodik a másiktól. Egyébként nagyon jól megvagyunk, éppen ezért nem is értem a dolgot, hogy miért nem. Nekem már többször leszögezte, hogy nem szeretné, ha elmennék a szájában, sőt, elrettentő példákat is hozott, hogy egyik barátnője szájában is elment a barátja, az meg jól ráköpte a pasira. Hát mondom szép, akkor biztos rám is ez a sors várna...egyszer csinálta nekem majdnem végig, akkor a hasamra verte rá a végén, amit persze nekem kellett letörölgetni. Beszélgettünk már erről, megkérdeztem, hogy miért nem szereti, de csak azt mondta, hogy kellemetlen érzés. Az első srác akivel együtt volt, kérdés nélkül elment a szájában, aztán a második pasija könyörgött neki, hogy had menjen el a szájában, szólni fog előtte, hogy ne legyen meglepi, de úgy sem tetszett neki, és most nekem se nagyon mondja, hogy nyugodtan elmehetek, én meg hát szeretem, nem kérek olyat, ami neki nem jó, csak nekem ez érthetetlen teljesen, nem fogom zsarolni, hogy "ha szeretsz, akkor megteszed". Egyébként azt mondja, hogy szereti nekem csinálni, szinte mindig az előjáték része, és van, hogy fél óráig, óráig is csinálja. Persze, hogy teljes legyen a kép, én mindig kényeztetem, és ahogy eddig észrevettem nem is rosszul, van, hogy háromszor, négyszer is elmegy, mire konkrétan a szeretkezésre kerül sor, persze addig szigorúan csak a csiklóját izgatom, vagyis attól megy el, a punciját konkrétan csak "melegen tartom". :) Szóval amég én csinálom, én is lenyelek azért rengeteg finomságot, és ezt most nem azért mondom, hogy bárkinek is a szemére hányjam, csak szerintem ez így normális. Szóval annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek hogy tudnám kicsit megváltoztatni a gondolkodását erről a dologról? Én biztos vagyok benne, hogy nem az első kellemetlen élmény miatt tartózkodik ettől, hanem ez valami egyszerű női dac nála, érzem abból, ahogy beszél róla, amikor a barátnőiről mesél, érzem egyszerűen a hangsúlyból, hogy legszívesebben azt mondaná, hogy "mégis hogy képzelik a pasik, hogy elmenjenek egy nő szájában". Pedig direkt nem eszem halat, gyümit meg milliót, főleg ananászt, meg anaászlevet, hogy véletlen se legyen rossz íze, ha egyszer neadjisten'...de hát nem...Viszont ami érdekes még, hogy miután csinálom neki, általában ki vagyok kenve fültől fülig, és olyankor nem szívesen csókol meg, még a számon se, volt már, hogy elküldött inni pár korty innivalót, pedig nem régimódi egyáltalán, nyitott sokmindenre, pl karácsonyra is plüssbilincset kért. :) Szóval szerintetek miért lehet ez? Tudom, hogy vele kéne megbeszélnem, de már kicsit belefáradtam. Persze nem fogok emiatt szakítani vele, mert amúgy minden teljesen álomszerű, csak ez nekem összeegyeztethetetlen, mert én ha szeretem a párom, akkor mindenét szeretem.
2009. jan. 15. 19:15
úgy tűnik igen...
1124. dor@
2009. jan. 15. 18:16

létezik még ilyen a 21. században, hogy valaki nem elégíti ki a szájával a partnerét?

lol!

1123. 60fc84056d (válaszként erre: 1121. - Szabolcsipasi)
2009. jan. 15. 18:10
várjuk az infót... Vigyázz magadra...
2009. jan. 15. 13:31
Ő is nekem és én is neki! Ez így természetes!
2009. jan. 15. 13:27

ismét itt vagyok,és köszönöm mindenkinek az észrevételeit.Most sajnos nagyon kevés időm.

Pár napra külföldre megyek,de hazajövetelem után tovább ecsetelem a házasságom.

"HA NEM MONDHATOM EL SENKINEK,ELMONDOM HÁT MINDENKINEK"

1120. 60fc84056d (válaszként erre: 1119. - 80ASIQ)
2009. jan. 15. 13:15

Azt gondolom, ha valami nem megy, azt meg kell próbálni megbeszélni. Ha így sem megy, van más megoldás, de ezt nem tartom túl gerinces dolognak, hogy van egy 15 éve működő házassága, már, ha működik, és abból kifelé kacsintgat egy-egy orál kedvéért, mert akkor az úgysem áll meg ott...

Ha szereti a feleségét, akkor nem lóg ki, ha meg nem, akkor miért nem mozdul?!

Nem ismerünk minden tényezőt, de azt gondolom, ha a felesége igazán szeretné, legalább elindulna a folyamaton, és úgy derülne ki, hogy nem megy neki...

Mereven elutasító lehet, ha ennyi idő alatt meg sem próbálta...

1119. 80ASIQ (válaszként erre: 1118. - 60fc84056d)
2009. jan. 15. 12:54
Remélem jön még szabolcsipasi, hogy ő írja le, hogyan is volt 15 évvel ezelőtt, illetve azóta. Én csak találgatni tudok, de szeretek filózni, azért írok most is. Tehát arra gondolok, hogy akkor ez a téma nem merült föl, illetve abban bízott barátunk, hogy előbb-utóbb összejön ez is. Két esélyes, de a rosszabb jött be, azaz nem jött össze az orál. Vajon hány évig várt türelmesen? 1? 2? 4? 5? 10? Én elhiszem, hogy szereti a feleségét, de azt is, hogy mindemellett vannak kielégítetlen vágyai. Hát ugye el kell dönteni mit tegyen. Házon kívül keres vagy válik? Ha nincs gyerek megtehetné. De a szex csak az együttélés egyik szelete. Lehet, hogy a másik szelet viszont jó és kellemes. Filóztam egyet...
1118. 60fc84056d (válaszként erre: 1117. - 80ASIQ)
2009. jan. 15. 11:51

Így van!

Jó kérdés! Vagy ez a dolog a kezdetektől így megy?! Mármint a "szopatható egyedek" keresése a házastárs mellől?!

Gyönyörű...

1117. 80ASIQ (válaszként erre: 1116. - Varbóc)
2009. jan. 15. 10:04

1119 és 1120!

Számomra úgy tűnik, hogy barátunk csak az asszonytól nem jutott hozzá ehhez az élményhez. Azért keresi ezt az élményt máshol, van ahol megtalálja, van ahol nem. Hiszen az ágyban tudja meg az ember, mire képes a másik. Vagy szexhirdetésben szopni szerető nőt keres az ember.

A kérdés az, hogy 15 évvel ezelőtt, 20 évesen (mindíg mondom, hogy ez korai!) a házasságkötéskor miért nem derült ki, hogy erre a feleség nem lesz hajlandó?

1116. varbóc (válaszként erre: 1113. - Szabolcsipasi)
2009. jan. 15. 02:25
Az egész felvezetés zavaros és ellentmondásos. Ha mással megcsaltad és meg is fogod csalni, akkor eddig miért nem volt ilyen élményed? Ez inkább szexuális technika kérdése, ez esetben a szeretem-nem szeretem másodlagos kérdés lehet. Ugyanakkor vannak nők, akik a férjükkel soha, másokkal nagyon szivesen és rendkívül jól csinálják. Nos ezek az igazi szeretők !
1115. 60fc84056d (válaszként erre: 1113. - Szabolcsipasi)
2009. jan. 14. 16:02

Igazából nem mosolyogtató, ha valaki megcsalja a párját, nálam már súrolja az elítélendő határát, de persze te tudod...

Amúgy szerintem, 15 év alatt el kellett volna jutni a partnerrel egy olyan szintű nyíltsághoz, hogy ő is kifejtse, miért nem teszi...

Ennek oka van... Nem máshol kell keresni a választ, el kell beszélgetni az asszonnyal, őszintén, és talán elmondja, mi az ok.

Azt gondolom, nincs olyan , helyesbítek, nem lehet olyan probléma egy kapcsolatban, amely működik, amit ne lehetne megbeszélni.

Szóból ért az ember... (hát még az asszony :P...)

1114. sariya
2009. jan. 14. 13:01
Semmi prolbémám az orális szexszel és annak egy részével sem.És ha szeretem a párom,akkor különösen szeretem kényeztetni:)
2009. jan. 14. 12:55

Üdv mindenkinek.35 éves nős pasi vagyok és a kedvencem az orális szex.És ezt nem kapom meg a feleségemtől.15 év alatt egyszer sem tudta ezt a kérésem teljesíteni.Nem kértem hogy csinálja végig,csak azt hogy egyáltalán kipróbálja milyen lenn az ha a szájába venné a nemi szervem.Kihangsúlyozom,SZERETEM.

De addig megyek amíg nem találok egy nőt aki ezt megcsinálja nekem.Sokak szerint ez elítélendő,mert megcsalom.Ő nem tudja milyen vagyok,(és nem is szeretném hogy megtudja)pedig már többször megcsaltam.

De egyszerűen szükségem vaN erre az érzésre.

1112. 60fc84056d (válaszként erre: 1110. - Bogyó *)
2009. jan. 10. 15:41

Értelek..

Szerintem ez gyakorlás kérdése... Biztosan hozzá edződnél...

mióta vagytok együtt, mennyire vagytok összecsiszolódva?

Nem vagyok fáncsi, csak sok múlik azon, hogy hogyan állsz neki... Lehet, ha nem bírod sokáig, nem szájjal kellene kezdened, hanem némi simogatással itt-ott... Volt egy ismerősöm (nő), aki azt mondta, hogy szerinte az a legcsodásabb érzés egy férfinak, ha a nő végig csinálja, és még azután is... változtass a kezdésen, és jobban bírod végig...

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook