Orális szex a végéig (beszélgetés)
Szerintem minél jobban nyaggat annál jobban elmegy tőle a kedved.Ha meg akarod tenni tedd azért mert kivánod vagy mert jó neked is de semmiképp ne azért mert rád erőltetik.Én legalábbis igy látom.
Nem vagyunk egyformák.Persze a vélemény a dologról változhat is.Csak idő kell hozzá.
Én mindig azt mondom csak azt tedd meg ami neked is örömet okoz!!
Én még nem próbáltam... Viszont a párom már nagyon nyaggat miatta. Én nagyon nem vágyom rá, de lehet, hogy majd valahogy ráveszem magam. Ki tudja, lehet, hogy tetszene...?
Én annyit tudok ezzel kapcsolatban, hogy sok nő szereti, de ezzel ellentétben sok nő nem szereti!! Tehát én úgy gondolom, hogy ez olyan dolog, amit nem kellene erőltetni :S Talán én is azért megyek bele olyan nehezen, mert a párom nangyon sokat emlegeti... :(
Látom itt nem a prűd hölgyek irnak.
A kérdésem sem egyszerű.Van tapasztalatotok a popó sexxel kapcsolatban?És ha igen megosztanátok velem?A vélemények biztos megoszlanak de érdekelnének.Az elsőn hogyan estetek át és milyen nyomot hagyott bennetek?És,hogy utána vágytatok e rá?Elérhető e orgazmus a nőnél ilyen módon?
Legyen jó napotok.
Én is igy gondolom.
Vannak amik számomra tabuk de ezt meg is beszéltük a párommal és szerencsére ő ezt tolerálja.És neki sem vágyai ezek a dolgok szerencsére.Persze nem vagyok prűd de vannak amik túllépik az én határaimat is.
Így van, ahogy mondod. Az én mércém szerint furcsa, ha valaki nem fogadja el az orális szexet, azért írtam, hogy furcsák az emberek. Ugy
e nem vagyunk egyformák.
És Vroninak!
Furcsák az emberek...
Nálunk már kétszer szóba jött a válás de valamiért nem beszéltünk utána már róla.....
Nagyon sok olyan tényező van amiért nehéz lenne megtenni ezt a lépést..persze minden csak elhatározás kérdése....a mi kapcsolatunk olyan ,,Se veled se nélküled ,, kapcsolat....de én sokkal jobban...lehet rossz szó..ragaszkodok hozzá mint ő én hozzám...vagy inkább úgy irnám,hogy még mindig szeretem...idönként megkérdezem magamtól,hogy miért? hiszen meg sem érdemli!!!
És hát nekünk van egy közös vállalkozásunk...itthon...van egy nagy családi házunk....tehát külön menni és újra kezdeni mindkettönknek valahol megint...nem igazán jó ötlet..
Nem olvastam el a hozzászólásokat-csak a véleményemet mondom:
Nem értem, hogy ha két ember örömet szerez egymásnak, hogy tudnak undorodni bár mitől is ami a másiknak örömet okoz.
Sziasztok!Olvasgattam itt a hozzászólásokat!
Nem is gondoltam volna milyen és mennyi probléma van az orális szex körül.
Azért sok sikert mindenkinek,hogy elérje céljait a témával kapcsolatban!:)
Van elhatározásod, hogyan folytatjátok? Együtt maradtok vagy elváltok? Ilyesmire tanácsot adni csak egészen nyilvánvaló esetben lehet, nálatok a helyzet nem ilyen, tehát ez esetben kettőtök elképzelésének eredőjéből jöhet valami döntés.
Én nemm válok, esetünk nem tipikus válóok.
Nálunk éppen forditva van...a férjem változott hatalmasat...csak szinte magával törödik.....4 éve volt egy baleset aminek a gyógyulása több hónapig tartott az én segitségemmel...de ez sem számit ma már mert ő úgy látja ennyi lelki és fizikai fájdalom után,hogy csak egyszer él!
Tényleg jó lenne néha elöre látni!
A papír az tényleg papír, de valami lélektani tartalmat látok benne. Azt mondom, hogyha két ember nem akar gyereket, akkor tényleg szükségtelen a papír, viszont, ha a pár gyerme(ke)ket szeretne akkor házasodjanak össze! A gyerekekért felelősséget kell vállalni addig, amíg saját munkahellyel nem rendelkeznek. Persze mindezt persze papír nélkül is meg lehet csinálni, de én nem vagyok annyira liberális. Az én hibám. Vagy "hibám".
Ha újra kezdeném az életet, nem nősülnék meg. Akkorát változott a feleségem, hogy erre nem számítottam! Emberileg nagyon jó, de már agyon vagyok cenzúrázva, nagyon erőlködnöm kell, hogy megfeleljek (nem a szexre gondolok most) és mégsincs sikerélményem. Őt akkor a lehető legjobb választásnak éreztem és most mégis visszacsinálnám! Bár látna előre az ember!
Hát volna egy jó tanácsom: Ne nősülj meg, ha eddig nem tetted!
De Ti 'an aranyosak vagytok! :)
Voltam már jobban is...mert tök egyedül érzem magam mert egyedül vagyok....de majd ez is elmúlik.
Barátiból irigyellek,hogy ennyire jól vagy!!!ugye nem baj?
Köszönöm kérdésed, nagyszerűen vagyok. És te?
;)
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?