One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba? (beszélgetés)
nahh! :D
akkor megpróbálok olyat szerezni.. :D
más tesztek nem mutatták egyértelműen?? :O
:DDDDDDDDDDDDDDDD
igen?? :D
jahjjj gratulálok hozzá!! :))))
Nekem is így kezdődött, egy alig látható halvány csík...
Most 15 hónapos nagyfiú (a harmadik)!
Tudom, hogy van benne egy rész,,, hogy VALÓS eredmény... csak arra voltam kíváncsi volt e köztünk olyan, akinek ennek ellenére.. hogy lehet , hogy NEM VALÓS csík.. baba volt!!!
Holnap vagy holnap után még egy tesztet csinálok, jó érzékenyet.. aztán majd meglátjuk... :)
A használati útmutatóban van egy olyan rész,hogy meddig mutatja a teszt a VALÓS eredményt...
érdemes elolvasni...
Igennnn!!! már nagyon-nagyon szeretnénk babát!!!
Istenem... bár adná, hogy az legyen!!! :)
Jóó holnap veszek másik tesztet, és csinálok még egyet!
:D Istenem.. de szép karácsoni ajándék lenne!!!!!
Nekem is nagyon nagyon halvany volt, es valoban babat varunk :-)
egyebkent, szeretnetek babat?
szerintem csinálj még eggyet holnap reggel. Egy -két nap nagyon sokat jelent.
egyébként én azt tapasztaltam, hogy ha sokáig állnak a tesztek, akkor előfordul, hogy a negatív is mutat fals pozitívat. Írják is a tájékoztatón, hogy nemtom pontosan mennyi idő után nem szabad a mutatott eredményt figyelembe venni.
szia
várnék egy napot és ugyanolyannal megint teszt
puszi, drukk
Ezeket a teszteket nem csak egy bizonyos időn belül lehet leolvasni? Mondjuk a Gabriellnél 10 perc, utána téves eredményt adhat.
Pár nap múlva tesztelj újra.
Sok sikert a bébihez, drukkolok :)
nem lehet, hogy csak a csík nyomát látom??
nagyon nagyon halvány rózsaszín...
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Halvány terhességi teszt. Létezik, hogy eltűnt a csík?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík?
- Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?