Olvassunk naplókat, kinek melyik miért teszett ... (beszélgetés)
irni a privit, hogy tudjam kire kell kattogni :))
hogy en milyen gonosz vagyok :))
mi van??????????
en is akarom tudni :(((
:-DDDD
Olyan izééééé vagy:)))lehet csak elírta.
De azt nagyon:))
Húúúú de durvaaaaaaa!
Ritus meg akar bennunket teveszteni, de mi eberek vagyunk am, heheheheheee... figyelunk am...
de most komolyan,jossz vagy mesz :DDDDDDDDDD
Sziasztok!
Most bukkantam erre a fórumra.Érdekes dolgokat írtok.Az én naplómban is van csilivili,de nem sok:)
Úgy gondolom nem giccses,bár mindenkinek más az ízlése.
Még nem nyitottam külön naplót a képeslapoknak,valahogy mindig elmarad,pedig jó lenne....de van egy másik naplóm,ahol az álltalam kedvelt zenéket gyűjtöttem sokáig...ez most a lustaságom,vagyis inkább az időhiányom miatt szünetel már jó ideje:(
Egyszer majd folytatom azt is.
Rengeteg kedvenc naplóm van,de már válogatni kellene,mert egy-kettő egyenlő a nullával Semmi lényeges nincs benne,csak képek,meg kimásolt cikk hegyek,amik nem kötnek le.egyszerűen elvesztettem az érdeklődésemet,mert semmi személyes nincs benne.Az,hogy szomorú,humoros,vagy egy sima egyszerű napló,nekem mindegy.Az a lényeg,hogy legyen értelme.Igyekszem a saját naplómat ilyen jelleggel felruházni,kissebb-nagyobb sikerrel.van mikor tök egyszerűen csak leírom mi a helyzet,van mikor viccesre veszem a figurát.Mikor hogy sikerül.Jelenleg 67 ember kedvence közt tudhatom a naplómat,de igazából számomra nem ez a fontos,hogy hány ember kedvence,hanem hogy mekkora segítség,mondhatni terápia néha:)
Éppen a tiéd olvasgatom:)
De más is sorra kerül:)
Megyek,majd jövök,ha nem zavarok:-)))
Naplóitokba bekukk,és el is fogom olvasni.......
Hogyne kérhetnél,persze hoppp ugorj ide,és segíts nekem fejteni,közben jókat dumcsizunk:-)))
Várok Mindenkit:-)))
Már uton van,fénypostával érkezik:-))
Ez nem árt a szépségnek,sőőőőt még szebbek leszünk:-))
Kérek szépen:-)))
Amúgy láttam,gusztika nagyon:-))))
nem vagyok lusta,csak egy kicsikét:-)))))
capuccinozom,kérsz?