Olcsó hajvasalót szertnék :) (beszélgetés)
annyiszor vasalom ahányszor megmosom,mert ugye utána jól behullámosodik..
szóval nekem olyan a vasalóm,hogy olyan jól kisimítja,hogy hajmosástól hajmosásig nem kell vele foglalkoznom,ha nem fésülködnék sem látszana,pedig dús..
hát igen,nem napi rendszerességgel kell 200 fokon sütni szegény szálacskákat:DD
Szia!Én már 3 féle vasalót "elfogyasztottam"
Először a Hajasféle Imetec volt,ami nekem egyáltalán nem jött be.
Aztán fodrászkellékesben vettem Remington-t,és nagyon szuper :)
Ha hosszú a hajad,nagyon válogasd meg,milyet veszel,na meg az sem mindegy,hogy vasalod.Nagyon nem!
igazad van ennek is függvénye, a haj minőségének is és nagyon nagyon sok függ a vasaló minőségétől, hőfokától (hogy mennyit bír a haj). nekem a fordászom ezeket mondta
és igen, szigorúan hajmosás után! lehet azért mert akkor még más szennyeződést nem "éget" bele az ember?
Ez a fórumindítónak:
nekem ami most van évek óta bírja és tökéletesen jó. és nem volt horror ára :)
a hajas laci bácsi féle alap imetec. :)
Olcsót inkább ne...
Aki vasalt már jó minőségűvel, az észreveszi a különbséget: ég és föld! Nem mindegy, hogy egy tincset hányszor kell áthúzni, és az is milyen eredményt ad.
Nem vitatkozni szeretnék lányok,de nem a hajvasalás mennyiségétől függ hogy mennyire viseli meg a hajat?
Nekem a fodrász(profi mesterfodrász)csak hajmosás után javasolja,ő saját magának is csak akkor vasalja ki.+Hajpakolás előtte.
Minden nap nem szabad,tönkreteszi a hajat-ezek az ő szavai.
OLCSÓ HÚSNAK...
és ezt vedd komolyan a hajad bánja..legyen egy 10 es vagy 15 de az tuti jó..legalábbis nekem:D
Ne költs olcsóra! Saját tapasztalat. Én vettem egy no name kerámialapos hajvasalót, sz@rrá törte a hajam, bármit kentem rá, már bocs. Aztán vettem egy Belissimát, és semmi baja a hajamnak azóta.
van amire költeni kell, mer hosszú távon csak jobban jársz.
Ááááááááá!
Hőfokot nem lehet rajt állítani:(
További ajánlott fórumok:
- Belissima mini vagy Remington hajvasalót vegyek ma magamnak?
- Tudtok nekem segíteni hajvasalót választani?
- Célszerű hajvasalóval szárítani a hajat?
- Hogyan lehet hajvasalóval hullámos hajat csinálni?
- Használsz hajvasalót? Mi tapasztalsz, hosszú távon nem roncsolja a hajat?
- Hajvasalás, hajvasaló tapasztalatok