Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » olaszos gönygyölt fasirt recept

olaszos gönygyölt fasirt recept

Elkészítési idő 45 perc

Az olaszos gönygyölt fasirt hozzávalói:
1kg darálthús
1 db tojás
1 paradicsomkonzerv
hagyma
fokhagyma

bors
pirospaprika
oregáno
15dkg gépsonka
20dkg reszelt sajt


Az olaszos gönygyölt fasirt elkészítési módja:
a húst a fűszerekkel, a tojással és a paradicsompürével öszedolgozzuk, a reszeltsajtbol is egy keveset bele rakunk. Alufólián ujnyi vastagra kilapogtattjuk befedjük a gépsonka szeletekkel, megszorjuk a reszeltsajtal. A fólia segítségével mint a beiglit feltekerjük,becsomagoljuk a fóliával,majd előmelegített sütőben tesszük. 25perc múlva a fóliát megbomtva saját zsírjával locsolgatva pirosra sütjük.

Hidegen-melegen is ehető de könnyeb szeletelni ha már kihűlt.


Kategória: Húsételek receptjei


Az olaszos gönygyölt fasirt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook