Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Olaszos göngyölt fasírt recept

Olaszos göngyölt fasírt recept

Elkészítési idő 45 perc

Az Olaszos göngyölt fasírt hozzávalói:
1 kg darált hús
1 tojás
1 paradicsomkonzerv
hagyma
fokhagyma

bors
pirospaprika
oregáno
15 dkg gépsonka
20 dkg reszelt sajt


Az Olaszos göngyölt fasírt elkészítési módja:
A húst a fűszerekkel, a tojással és a paradicsompürével összedolgozom, rakok bele a reszelt sajtból is egy kicsit. Alufólián ujjnyi vastagra kilapogtatom, befedem a gépsonka szeletekkel, megszórom a reszelt sajttal. A fólia segítségével, mint a beiglit feltekerem, becsomagolom a fóliával, majd előmelegített sütőbe teszem. 25 perc múlva a fóliát megbontva, saját zsírjával locsolgatva pirosra sütöm. Hidegen, melegen is ehető. Könnyebb szeletelni ha már kihűlt.


Kategória: Húsételek receptjei


Az olaszos göngyölt fasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook