Ő 22 én 30 leszek! Mit gondoltok erről? :) (beszélgetés)
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont volt már olyan, hogy fiatalabbak próbálkoztak nálam - nem is lett soha semmi belőle, mert nagyon hirtelen előjöttek a különbségek hozzáállásban, értékrendben, jövőképben (másfél, 4, 5 évvel fiatalabb...)
Viszont a közvetlen környezetemben van pár példa, ahol ez működik 10; 12 év különbséggel is a nő javára...
Próba cseresznye? :)
Az elveim miatt. Mindig is azt mondtam, hogy egy nő ne legyen nálam idősebb és magasabb sem.
Aztán ezt részben átalakítottam, mert feleségem egy évvel idősebb, de ennél többet már nem vállalnék be. Megismerkedésünkkor így is vacilláltam, hogy mi legyen.
8 év korkülönbség a nő javára nálam szóba sem jöhetne.
Fordítva még talán, de lehet úgyis meggondolnám.
Nekem volt ilyen!
Engem öregített, de vannak akik szerint a fiatalabb pasi fiatalít.
Ha neked ez számít valamit, én engedélyezem !
engem nem mozgat, hogy 30 leszek. megvan a sexy szülinapi rucim, most rendeltem meg, a cipőt a jövőhónapban! :)
Most tetoválják az egész hátamat (ami elég sok pasi elkezdett érdekelni a körömben, hogy majd szívesen letépni a felsőmet, hogy lássa, h milyen lett)...
nem érdekel, mert annyira nem érzem magamat 30-nak :D
nme a villogásra gondoltam :) Hanem, h a 30-ik szülinap igencsak sokak agyában kavart csinál, és úgy érzik, h vén emberek lettek. Különböző dolgokkal képesek ilyenkor az önérzetüket, az egójukat helyrebillenteni :))) Ezért mondtam, h gondold végig.
Ha a pasi, mint pasi bejön, férfiasnak találod, és vonzódsz hozzá, akkor hajrá! Az én párom is fiatalabb nálam... Ugyan csak 3 évvel, de volt már oylan pasim, aki 7 évvel volt fiatalabb, mégis ha ránéztem, nem csitrinek láttam.....
hát, nme nekünk kell érezni, h vonzódsz-e hozzá, vagy sem.... és az se mindegy, szintén magadban kell eldöntened, h ez a vonzalom csak annak szól, h egy "fiatal" srác csapja a szelet neked, vagyis önbizalommal tölt el, vagy magának a pasinak, akit látsz benne....
Ha úgy érzed, menj bele, mi bajod lehet? Csalódás idősebb pasival is érhet, az életkor semmire se garancia...
További ajánlott fórumok:
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Mit gondoltok erről?
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?
- Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?