Ő 22 én 30 leszek! Mit gondoltok erről? :) (beszélgetés)
Variációk egy témára:
1.
Hagyod a fenébe, öreg vagy Te ehhez!
2.
Bevállalod szeretőnek a nyárra.
3.
Szerelmes leszel belé, és nagyon nyomorultul érzed magad a felismerés után, hogy csak a szex volt kölcsönös akarat kérdése.
4.
Megfogadod mindenki nagyon hasznos, jól bevált, nagyanyáink is ezt csinálták praktikáit....
5.
Mire összegubancolódnál vele, már elvitte más.
6.
Ha rám hallgatsz: azt csinálsz amit akarsz! :D
igen igen...nem voltam még fiatalabb pasival, soha, eszembe se jutott még ilyen.
de valamiért itt más a helyzet.
volt egy srác aki fiatalabb volt, tetszett, de nem igazán mozgatott...el is hesegettem a gondolatot, sőt
Rokonoméknál hasonló a felállás, csak azt hiszem, ott még több a korkülönbség (pontosan nem tudom, hogy mennyi), nekik működik. Az ő kapcsolatuk az egyetlen, amiről tudok, hogy a nő ennyivel idősebb a férfinél, így nem tudom mennyire leht működőképes, de szerintem attól is függhet, milyen irányba halad az életetek, mik a szándékaitok egymással.
Ha nagyon vonzódsz hozzá, lehet, hogy megérné belemenni, maximum, ha nem működik, tovább lépsz, egy élménnyel több, addig kiélvezitek egymást... :D
Köszi :)
persze, gondolom, hogy neki is dobna az egoján, hogy idősebb csaja volt a nyáron vagy nem tudom. :)
gondolom, hogy nem családot akar hirtelen.
Hidd el előbb utóbb kibukik a különbség idővel.
Az tény, hogy egy ideig biztos jó lesz.
Én speciel el nem tudnám képzelni egy 22 évessel,nem vagyok tanítónéni, se pótanyuka :)
Ugyan már mit tud? :)
De te tudod....
Mindig vannak és lesznek fanyalgók. Akkor is ha Veled egykorú párt találsz, akkor is ha idősebb vagy és akkor is ha fiatalabb vagy a palinál! Mindig lesz olyan akinek valami miatt nem tetszik akit választottál! :)
Szóval ha még nem gyereket tervezel, akkor szerintem vágj bele nyugodt szívvel.
Ideális!
Egy 22 éves srác pont a legaktívabb korban van. Élvezd át vele a nyarat! Nehogy kihagyd!
Nyilván ő is szeretne érett nővel lenni.
99%, hogy nem tervez komolyan, de ez ne zavarjon. Nekem volt nem egy fiatal pasim. Ennyivel pont! :)
Álomszép emlékek, hónapok, éjszakák....
senkivel ne törődj!!faragj belőle jó szeretőt!!:))
Te vagy 30? Ő 22?
Én hallgatok a magam nagy tapasztalatával. :)
Egyébként szerintem nem mindegy hogy mondjuk 38 a nő, és 30 a pasi, mint 30 és 22 felállásban.
Tartós, komoly kapcsolatra nem törekednék az utóbbi esetben.
Így gáz szerintem, előbb utóbb dobna egy korabeli v fiatalabb miatt szerintem.
Fordítva jobb lenne a szitu, de így.
De próba cseresznye, de ne várj sokat....
További ajánlott fórumok:
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Mit gondoltok erről?
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?
- Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?