Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nyitott kapcsolat - ki mit gondol róla? fórum

Nyitott kapcsolat - ki mit gondol róla? (beszélgetés)

1 2
2012. máj. 4. 18:14
És te is szeretnél olyat akivel el lehet lenni?
2012. máj. 4. 18:11
Az egyik fiú ismerősöm pár hónapja szakított a barátnőjével. Felhozta nekem ezt a témát, mondván, hogy mostanában nem szeretne komolyabb kapcsolatot, de szeretne valakit, akivel "el lehet lenni". Mellette ismerkednénk másokkal, nem kell beszámolnunk semmiről, nincsenek kötöttségek. Kedveljük egymást a sráccal, de nincs köztünk semmi mélyebb, soha nem volt. De nem tudom, mit gondoljak a dologról, nagyon meglepődtem, mikor felhozta, és nem tudom, hová vinné egy ilyen kapcsolat a viszonyunkat.
11. 342402de6d (válaszként erre: 1. - AliceinWonderland)
2012. máj. 4. 18:10

Ahol nincs szerelem,ez majdhogy nem természetes....

Inkább egyedül mint így!

2012. máj. 4. 18:09
Szerintem ha már ilyenen gondolkozzik két ember akkor már nem szeretik úgy egymást,akkor miért nem menek szét és mindenki találja meg azt az egy személyt akivel lenni szeretne.én nem hiszek a nyitott kapcsiban de mindenki máshogy gondolkodik:)
2012. máj. 4. 18:09
Ha mindkét félnek jó, akkor legyen. De valaki elmagyarázhatná, hogy valójában mi értelme ennek.
2012. máj. 4. 18:07
Szóval valamelyik fél biztosan sérülni fog!
2012. máj. 4. 18:05

Nem próbáltam még, de semmi értelmét nem látom.

Néha mikor már elegem van abból, ha beteg vagyok és szexuális vágyaival piszkál a párom, azt mondom neki, nyugodtan menjen addig máshoz kielégíttetni magát, amíg meggyógyulok. De ezt természetesen soha nem gondolom komolyan, ha megtenné nagoyn fájna és ott lenne vége a kapcsolatnak. De nem is tenné meg, mert szeret. Pont ez a lényeg! Ha valamelyik fél a nyitott kapcsolat gondolatát kezdeményezi, az már nem szerelmes, ha a amásik belemegy, akkor vagy már ő sem (aminek így már tényleg nincs sok értelme), vagy annyira szerelmes, hogy inkább belemegy mintsem végérvényesen vége legyen (ez meg szánalmas).

2012. máj. 4. 18:03

Úgy gondolom azok élnek nyitott kapcsolatban, akik a vagyon,gyerek stb. miatt nem akarnak elválni.

Én biztosan nem tudnám ezt elviselni.

2012. máj. 4. 18:02
Szóval nem élettársi kapcsolat, vagy házasság.
4. AliceinWonderland (válaszként erre: 2. - Andi.nagy)
2012. máj. 4. 18:01
Nem, nem házasságra gondolok. Olyan párkapcsolatra, ami tipikusan arra épül, hogy "jól elvagyunk", de nincsenek kötöttségek.
2012. máj. 4. 18:00

Pfff!

Ez olyan, hogy van aki szereti a spenótot, van aki nem.

Aki szereti: meg akarja győzni azt, aki nem.

Ebből mi lesz? :D

2012. máj. 4. 17:59
Ha arra gondolsz, hogy férjnek és feleségnek is lehet külön kapcsolat a házasság mellett, akkor erről az a véleményem, vagy inkább kérdésem, hogy akkor mi a frásznak maradnak együtt? Ott már nincs érzelem.
2012. máj. 4. 17:57

Sziasztok

Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra a témában. Van, akinek bejött az ilyen kapcsolat?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook