Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nyíregyházi kórház nőgyógyászainak beosztása fórum

Nyíregyházi kórház nőgyógyászainak beosztása (beszélgetős fórum)


2012. febr. 27. 15:40
Sziasztok!Valaki tudja hogy lehet-e müköröm szülésnél?
2010. okt. 21. 17:49
Ma megtudtam, hogy kedden Petróczi és Lukács rendel, pénteken pedig Molnár Balázs. Remélem valakinek hasznos lesz az info. De azt nem sikerült kideritem, hogy Sipos Attila mikor rendel...
2010. okt. 19. 09:24
Ha publikus, amit tudsz Kovács Robiról, kérlek osszátok meg velünk is. Köszi :)
24. babi1125 (válaszként erre: 23. - Lamat)
2010. okt. 19. 08:02
Akkor gondolom, hogy a barátnődtől hallttál egy smást Kovács dokiról, megosztanád itt esetleg priviben?
23. Lamat
2010. okt. 19. 07:38

Sziasztok!

Én Molnár Balázsnál szültem 3 éve, a barátnőm is Nála szülte mindkét gyermekét. A szomszédasszonyom viszont Kovács Robinál kétszer :) Ha Kovács Robi nagyon elfoglalt, akkor szívből ajánlom Balázst! Ő is fiatal és nem pénzéhes...

2010. okt. 18. 14:52
Irtam privit, de még irnék egyet, mert amit kérdezni akarok, azt inkább ott tezsem meg.
2010. okt. 18. 14:51
Igazából a vaterán rendeltem ovutesztet és amikor mutatta a peteérést, akkor jött össze a baba. Előtte próbálkoztam dm-es, rossmannos ovutszttel is, de azok nem mutattak semmit, mármint mindig pozitívat mutattak, kb. egy héten keresztül, ami persze nem valós. utána hónapban nem volt semmi, utána meg ovumikroszkópot vettem, de neke maz sem vált be. utána már kezdtem feladni és a netes ovuteszt meghozta a sikert. Ebben a hónapba volt először félidőben barnázásom is, előtte még soha. MIndig mensi előtt 2 nappal barnázott, akkor már tudtam, hogy meg fog jönni.
2010. okt. 18. 14:49

már írtam, de szívesen leírom mégegyszer :)


Májusban kezdtem elszedni a vitamint, és az első próbálkozós hónap a június volt. Végül szeptemberben sikerült összehozni. Aug 27-én volt az utolsó mensim :)


Május 01 óta folyamatosan szedem a vitamint és semmi bajom nincs. se hányinger, se hányás, semmi.

2010. okt. 18. 14:43
Ez igaz, ha még van egy kicsi időd, akkor megkérdezhetem, hogy mennyi ideig pobálkoztatok?
2010. okt. 18. 14:37

Köszi, aranyos tőled, de nem akarok még ilyen korán menni :)


Te viszont , ha már rászántad magad, akkor túl kellene rajta esned. Jobb hamarabb túllenni.

2010. okt. 18. 14:37
Egyébként először félig viccnek szántam, de komolyra véve, ha mindneképp hozzá akarsz menni, és nem kapsz idüpontot, viszont sűrgős a vizsgálat, akkor biztosan el lehet intézni, hogy én lemondom a nevedre. :)
2010. okt. 18. 14:35
Oké! Feltétlenül irok, és persze várom a leveled. Mindneképp hivd fel az előjegyzést, mert nagyon be vannak táblázva, de ha gondolod az enyémet szivesen neked adom, és már meg is van a nyomós indok, hogy miért halaszsam el harmadjára is, mivel már 3. honapja készülök.
2010. okt. 18. 14:26

Köszönöm, rendes vagy, hogy ennyi minden infót megtudtam tőled. CSütörtökön írj majd, hogy mi volt a rendelésen. Úgy látszik, akkor nekem sem árt már most bejelentkeznem, ha 2 hét múlvára szeretnék időpontot kapni hozzá :)


Izgatottan várom, hogy mi van a babánkkal. Neked pedig mihamarabbi babásodást kívánok. Ha esetleg még eszembe jut valami, majd írok priviben.

2010. okt. 18. 14:22
Az a gond, hoyg rentgetegen járnak hozzá, ezért mindig heteket kell várni. És persze egyből mondom, hogy dr. Kovács Róberthez szeretnék időpontot kérni, és ő közli, hogy sajnálja, de majd csak nagyon későre tud, de el kell fogadnom, ha nem akarok 8000ret fizetni. Mivel én csak évenkénti rákszürésre jártam, ezért nem kérettem a dokival időpontot, de szerintem ez csak akkor müködhet, ha a fogadott dokid. Mert sok olyat hallottam, hogy a kórházba hivta a magándokija, és akkor fizetni sem kellett, de hogy ez nála, hogy máködik, azt nem tudom.
2010. okt. 18. 14:19

0642/599-700 ezen a számon kell kérni a nőgyógyászati szakrendelést.

Az az igazság, hogy már másfél éve nem voltam, mert külföldön voltunk, ezért a rákszűrés is időszerű, ez az elsődleges amiért megyek. Amennyire emlékszempersze pici kelemetlen hideg érzéstől eltekinteve,amit a müszer okozott, semmi különösebb kellemetlenség nem ért.Ez biztos, mert tök vigyorogva jöttem ki, és nem úgy mint régen, hogy "na ide sem jövök többet". Emlékeimben nagyon kedves, figyelmes, megértő emberként maradt meg. De friss infokkal csütörtökön fogok tudni neked szolgálni.

Az UH meg azért volt csodálatos, mert akkor azt hittem kismama vagyok, mivel 3 hónapig nem jott meg, és teljesen ógy bánt velem az UH-os nő. És tök jó érzés volt, egy kicsit annak érezni magam, meg az egész vizsgálat, cska aztán jütt a hidegzuhany, hogy csak ciszta.....

2010. okt. 18. 14:16
ja még valami. ha egyszer már voltál hozzá. utána a következő időpntot megint neked kell intézni, vagy már ő ad magához időpontot a következő vizsgálatra? Nem veszik rossz néven, ha hozzá kérsz időpontot, mármint az előjegyzéses ablaknál ülő személyre gondolok. Gondolom mondod, hogy időpontot szeretnél kérni Kovács Robihoz csütörtökre és akkor ő már csak az időpontot mondja meg, hogy mikor. vagy nem jól gondolom?
2010. okt. 18. 14:13
ha jól tudom, akkor 599-703
2010. okt. 18. 14:13
MI négy hónapot vártunk rá, de megérte. Még csak a család tudja. Ne mnehéz még titkolnim, ugyanis egyáltatlán nem vagyok rosszul. lehet annak köszönhető, hogy teherbeesés előtt már 4 hónapja szedtem terhesvitamint. ki tudja.
2010. okt. 18. 14:12
Fél nyolctól lehet időpontot kérni mindne nap személyesen a földszinten rögtön a bejárat után jobbra az ablak mellett. De telefonon is, csak vigyázz , mert megváltozott a száma, megnézem megvan e.
2010. okt. 18. 14:11
Megírhatnád priviben, hogy milyen egy ilyen vizsgálat. Az érdekel, hogy fájt-e? hüvelyi vizsgálatot végzett, vagy csak UH volt? Türelmes és mindent elmagyaráz menet közben? a párodat be lehetett-e vinni magaddal? Meg ilyenek. De itt is megírhatod, nekem mindegy :)
2010. okt. 18. 14:10

Két hónapos már a kisbabád......de jó. :)

Őszintén szólva én az a tipus vagyok, aki csak akkor és azért fizet, amiért muszáj, és csak ha indokolt. Igy még dokikért sem kellett sosem. De ebebn a helyzetben lehet, hoyg magánutat fogok választani, mert az nekem egyfajta biztonságérzetet adna. De csak akkor, ha azt látom, hogy van értelme.

2010. okt. 18. 14:09

Igen, első baba lesz. Igazából az érdekelt volna elsősorban engem is, hogy milyen orvos, de ezt már írtad.


Érdekelne még, hogy telefonon kell bejelentkezni, vagy személyesen is lehet? Ott a földszinten vannak a rendelők a nőgyógyászati épületben? Ugye ő 08:30-15:30-ig rendel és ebben az időtájban lehet időpontot is kérni?

Mit kellett magaddal vinni? Gondolom személyit, lakcímkártyát, taj kártyát, mensi naptárt. Esetleg még valamit?


Nekem első nőgyógyászati vizsgálatom lesz, én meg ettől parázok :) Így kicsit hasonló cipőben vagyunk :)

5. babi1125 (válaszként erre: 3. - Csajos83)
2010. okt. 18. 14:06
Perzse akár itt a fórumon, akár priviben nagyon szivesen beszélgetnék, főleg mert egykoróak vagyunk , és ezek szerinte egy jó ifeig igen hasonló lesz az érdeklődésünk. :) Vagyis remélem, hogy nagyon hamar csatlakozhatok, mert első babát szeretnénk, de már nagyon.
4. babi1125 (válaszként erre: 1. - Csajos83)
2010. okt. 18. 14:03

Nem szeretnék indiszkrét lenni, de láttam a képeidet, hogy pozitiv tesztjeid vannak, őszintén gratulálok neked. Én még csak most határoztam el a párommal, hogy itt az ideje, úgyhogy nem valószinű, hogy egy időben fogunk babázni. Én most álltam rá a témára, térképezem a helyzetet. Egyelőre csak Kovács dokiról van pozitiv infom, de nála is csak kétszer voltam. Most olvasgatom a fórumokat, és eddig csak jót mondtak róla, mindnesetre én mindig nagy görccsel megyek nőgyógyra, de eddig még pozitiv tapasztalatokkal jöttem ki, mindig nagyon kedves volt. Most is azon filózok, hogy milyen nyomós indokom lehetne, hogy ne kelljen mennem, de mivel ez már a babatervezés része, igy felelösségem elmenni. Nekem is ajánlották őt, mert a dokinőnek akihez jártam, épp picibabái születtek. Ha most pozitiv benyomást tesz, akor valószinű nála maradok. Mert nekem nagyon fontos, hogy bizni tudjak a szakértelmében és a segitőkészségében, és hogy bármit meg lehessen vele beszélni.

Első babátok lesz?

3. csajos83 (válaszként erre: 2. - Babi1125)
2010. okt. 18. 14:03

Igazából nekem pont ő kell :)


Eddig vaciláltam, hogy magánrendelőbe menjek hozzá, de most úgy döntöttem, hogy inkább marad a szakrendelés, hiszen ott is ugyanazokat a vizsgálatokat végzik el, csak ingyen, mint magánban egy rakás pénzért.


Sok orvos után utánaolvasgattam, fórumokat nézegettem és egyedül őt találtam, akiről csak jókat írnak, vagyis én negatívat nem láttam róla senkinél.


Lenne kedved beszélgetni priviben? Én most leszek a héten csütörtökön 8 hetes, jó lenne valakivel megbeszélni a felmerülő kérdéseimet. De ha gondolod, akkor maradhatunk itt a fórumon is :)

2. babi1125 (válaszként erre: 1. - Csajos83)
2010. okt. 18. 13:51
Szia! Én egyedül Dr. Kovács Róbertet tudom, mert hozzá "járok", ő tuti, hogy csütörtökön a 8-asban. Én is megyek hozzá pont a héten. sajnálom de másokról nincs információm.
2010. okt. 18. 13:36

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Nyíregyházi Jósa András kórházban a nőgyógyászati vizsgálaton melyik nap melyik orvos rendel?


Itt a sima terhességet megállapító nőgyógyász vizsgálatra gondolok.


Köszönöm előre is, gondoltam próba szerencse, hátha valaki jártas ebben a témában :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook