Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
Jó sok mindent intéztetek egy délután alatt:-)
Nekem is lencsém van és ideje lenne lecserélnem. Milyen lencsét használsz?
kell bizony!
néha kell a lazítás :)
mert jár nekünk :D
No mára tényleg elég! K.O.! És még hátra van az esti fürdetés, etetés, fektetés, stb.
Jó lenne már valami kimozdulás vagy valami.
Szia Bri! Mentél ma már eleget!:-) Néha kell a lazítás is.
Mi voltunk délután postán, vásárolni, most főzni kellene, csak nincs kedvem nekiállni:-(
Úgy legyen! Ámen :-)
Ma még be sem lépett Ági, remélem jól vannak és csavarognak. Ma már nem fúj úgy a szél.
Megyünk mi is, ha felébred a kisasszony. Posta, Spar...
Hova jöttök Nyíregyen? Vásárlás? Hivatalos ügy?
na ja, remélem majd csak úgy dől a lé :)))))))))))))
igen, Ági, már én is kezdem hiányolni...
délután én sem leszek, Nóri kel és megyünk nyíregyre :))))
Jobbulást Nórinak!
Én is inkább örülök, hogy maradsz otthon Nórival. Majd csak megoldjátok valahogy az anyagiakat. Az ember majd viszi haza a nagy lóvékat:-))
na vagyok már Csajok!
Ancsa, elküldtem neked is a tegnapit is :)
igen Titti, én is így vagyok vele, nagyon bánt az anyagi oldaláról, egyébként már beletörődtem.
Anyum is meg Gabi is csak helyesli, ez számít :))))
Nóri már kezd helyrejönni.
láza már tegnap sem volt, csak a hasa.
ma már csak 1x volt fosi, azóta az sem, viszont iszonyúan kiette a fenekét, mert éjjel is bement és mire jelzett, gondolom már kiette neki.
amúgy felkelt fél 4-kor, majd 6 körül aludt csak el, addig szenvedtünk :(((
de asszem ma már jól van :)
csak nyügös
:-))) Pont tegnap írtam a naplónkban a napirendről, hogy beállni látszódik és hogy fél 8-8 körül kelünk:-)) Erre ma tessék felrúgta a kisasszony az egész elméletet:-) Egyébként kedden is ezt csinálta, csak gondoltam kivételes esemény.
Na azért annyira nem bánkódom miatta. Vállalunk korrepetálást:-)
Sziasztok! Monci, az én oldalamat is fúrja ám a kíváncsiság:P
Titti, nagyon irigyellek, majd küldöm Petrát Lilihez korrepetálásra:D Én napját nem tudom, mikor aludtam fél 10-ig:( Te mázlista:)
Helló Monci! Egyik szemem sír, a másik meg nevet:-(, :-)
Majd mesélj, ha megfőtt a leves!
Sziasztok!
Csajok,visszaléptem, nem egyek dolgozni.majd leírom a részleteket is, csak most fő a levesem...
Helló mindenkinek! Én vagyok az első????
Mi baromira elaludtunk....Lili szokott ébreszteni, de most fél 10-kor ébredtem és a kisasszony még durmolt.
jaj de aranyosak vagytok, hogy így szem előtt tartotok!
holnap írok, hogy mikor kezdek és bármikor is, de tényleg jó lenne talizni veletek!!!!!!
jó éjt Csajok!
Bevallom, én nem olvasok naplókat. Lehet, hogy emiatt kérdezek is olyanokat, amiket már ott leírtatot. De hát ha az embernek 13 éves fia van, akkor a netet csak 10-15 percre kapja meg, néha. :)
Nem kellene még addig egy találkát összehozni, amíg Monci nem kezd dolgozni?
Úgy látszik nem vagyok elég figyelmes naplóolvasó:-))
Hát igen, kettős érzés lehet örülni a melónak, Nórit pedig valakire hagyni. De kire? Anyósék?
Privit én is kérek szépen!:-)
de-de, írtam is a naplómban :))))
igaz, csak utalást, de írtam :)
mikorra tervezem? hát ez is holnap dől el.vagy júli vagy augusztus 1...
Nórit viszont nem tudom hová teszem :((((
egyszerűen nincs helye.
úgy volt, hogy Anyukám lesz vele, de Ő is talált munkát, és így gáz. most nem tudom mit csináljak :(
és igen, a titok még titok, illetve már nem annyira, mert 1 valaki rájött és pofátlanul jól ki is kotyogta, a maradék embernek meg így már Apa elmondta...
akit érdekel, priviben megírom, annyira a nagyvilágba még nem kotyogom ki, és ennek oka is van! :)