Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
sziasztok!
mizu csajok?
mindenki jól van?
mi igen, pörögnek a napok...
pusszantás :)
Sziasztok!
Ági, ha van kedved csatlakozni az augusztusiakhoz, írj meezynek, már van jogosultsága a táblázathoz.
Mizu csajok? Mi most jöttünk mérésről, Petra 8650 g:)
Helló mindenki!
Nem toljuk ki a fürdetést, sőt a fektetést sem, de nem alszik el időben. Ilyenkor 11-ig is kukorékol. Egyébként nem tartjuk be pontosan a 8 órát, 3/4 8-tól 1/2 9-ig tartó intervallumban van a fürdés.
Na holnap majd jövök...
Jó éjt, szép álmokat!
Monci! Szép napot Nektek holnapra is!:-)
Helló Monci! Jó, hogy bekukkantottál!:-) Csináld csak a dolgod, amúgy sincs mostanában itt nagy pörgés:-)) Megjött a jó idő, mindenki császkál, udvarozik stb.
Én sem tolom ki. Nálunk mindig 8 körül van a fürdés, de ilyenkor kínszenvedés az altatás:-( Csak azért jutott eszembe ma, mert Lili nem aludt túl sokat délután (konkrétan 20 percet) és este 7 körül már nyűglődött, hogy aludni akar. Most lefoglaltam, de volt olyan, hogy 6 és 7 között aludt, 8-kor fürcsi, 10-kor meg még pörgött, mint a Duracell nyuszi:-)
sziasztok!
nem voltunk ma itthon, holnap sem sok időm lesz jönni szerintem...
Titti, nem, általában nem tolom ki ilyenkor sem a fürdést, mert azt már megszokott időben tartjuk.
nem is szokott gáz lenni, simán elalszik így is ...
Csajok! Illetve tapasztalt és kevésbé tapasztalt Anyukák! Véleményeteket kérdezem:
Ha a kis manótok délután nem tud aludni és este a fürdés előtt 1-1,5 órával kel fel, akkor kitoljátok a fürdést későbbre?
Ezt most találtam, ha esetleg érdekel valamelyikőtöket:
Túl sok infó nincs az oldalon, de ha érdekel valakit, akkor Béres Szilvia biztos ad felvilágosítást.
Jaja..most ébredezik:-)
Azon gondolkodom, hogy vajon mennyire fúj a szél? nem voltunk még ma kint, de jó lenne délután nagyot sétálni.
Voltatok már kint? Nálatok milyen idő van? A szon-on 26 fokot és 21 km-es szelet írnak.
Ági, végre vagy :)))
nekem is volt táncosfiúm :))))
Na hallelúja!:-), hogy megvagy:-)
T-home-ról eddig nem sok jót hallottam:-( Nálunk UPC van és eddig nem volt vele gond, csak ha elfelejtettem befizetni a számlát:-)