Nyíregyházi babák és mamáik (beszélgetés)
Hős vagyok:DDD Elmosogattam:) Tamás is jön haza, úgyhogy legalább az estém jó. Ma már nem is jövök, szép estét nektek!
Majd elmosogatsz a lényeg, hogy kész a kaja :D
Elkiabáltam az alvás-témát. Nem kaptam csak 20 percet:)Elkészült a levesem ugyan, de gőzöm nincs, mikor fogok mosogatni...Bár kedvem sincs túl sok:(
Oké, akkor visszaigazollak :D
Én is pihenek egy kicsit, Petrát most tettem le a kiságyba, remélem ad egy fél órát:)
Én csak "bekerült"ibrányi vagyok, úgyhogy biztos nem ismerem. Viszont téged bejelöltelek az iw..-en.
Na én egy kicsit eltűnök, mert Bence felébredt, majd jövök kicsit később.
Tényleg? A szomszéd felesége is Ibrányi, Oláh Mónika, most már Szurominé Oláh Mónika, neki is van egy kisfia Marci, ő ha jól emlékszem most 9 hós.
Mi Ibrányiak vagyunk, kb. 25 km-re Nyíregyházától.
Hát igen, meg mi a szülők is nagyok vagyunk, szóval valamennyire biztos része van benne a genetikának is. Ti merre laktok Ancsa?
Igen, elcsábított a kisasszony:) Ebédidő volt, krumplit kapott banánnal, nagyon bejött neki:)Aztán én is megebédeltem és a retro műsoromat néztem (Szomszédok).
Én is úgy aludnék most egyet, elnyom ez a hülye idő:( De sajnos a babgulyásom még fő, oda kell rá figyelni. És Petra sem néz ki túlságosan álmosnak...
Kengurum nekem is van, még novemberben teszveszeltem, de keveset használtam. Kicsit bénán tudom bekötni magam, most meg már nem nagyon van rá szükségem. Babakocsizok ha megyünk valahová, boltba meg akkor megyek, ha Petra alszik. Szerencsére pont szemben van egy "jó szomszéd".
Hű Ági, mekkora nagy fiad van már! Petra 68 cm és 7450 g volt egy hete. De ő kislány, nem fejlődik olyan gyorsan mint a kispasik:)
Oké, nektek is és köszi :D
Na már ébredezik is a kisasszony....megyünk ebédelni, aztán szerintem most egy darabig nem fog aludni, úgyhogy játszunk egy kicsit.
Jó étvágyat az ebédhez!
Majd jövök...
Hűű, akkor tényleg nagyot alszik :D Még nem tudom, járókát szeretnék még venni Bencének, de majd Zoli dönt, hogy megyünk-e, mert ő dolgozik szombaton, aztán hogy lesz-e hangulata. Mi 8690 gr és 74,5 cm vagyunk.
Akkor veszek egyet. Lili még csak 5900 gr és 63 cm (legalábbis a keddi mérlegelés alapján ezt írták a kiskönyvébe). Bár én esténként már 15 kilósnak érzem:-)
Lehet, hogy elmegyünk vasárnap a börzére és ott talán kapok is. Ti mentek?
Ancsát úgy látszik elcsábította Petra a géptől:-)
Lili szerintem a havazás miatt most nagyon alszik. 9-kor szopizott utoljára, úgyhogy a pocakja felébreszti nemsokára.
Szerintem nincs tőle baja, mert az ki van merevítve, bár van aki azt mondja, hogy a hordozókendő még jobb hát nem tudom, nekem a kenguru is jó volt :D Meg jó is még csak már úgy nehéz Bence :(
Már régóta nézegetem, hogy veszek egyet, mert nekem nagyon tetszik és marha praktikus is. Csak eddig féltem, hogy a kis gerincének nem tesz jót.
Hát én beletettem, mert úgy tudtam könnyen közlekedni itt Kállóban.
Kenguruba be lehet tenni 3 hónaposan a picit szerintetek? Mert azt imádnám én is és gondolom a kisasszony is.
Nálunk csak szálingózik most csa. Mi a Pláza mellett lakunk.
Nálunk is esik, Bence játszik a kompban és szereli a tv-t :D Közben főzöm neki az ebédhez való krumplit :D Merre laktok nyíregyen?
Na most vagyok egy darabig. pöttyöm aludt egy nagyot, én meg nekiláttam az ebédnek. Most itt játszik mellettem a pléden, de nemsokára ennie kell, úgyhogy közben főzni is fogok.
Szerencsére Petrának sem kellett hordania terpeszpelust, és az ortopédorvos is mindent rendben talált. Viszont a barátnőm kisfián észrevett valamit, amit a gyerekorvos nem. neki a tornáztatást javasolta, a kicsi most 5 és fél hónapos.
Itt megint esik:((((
Hát biztos tudják miért kell az a terpesz betét, bár én úgy tudom, az is segít, ha kenguruban, vagy hordozókendőben hordod a csípődön, mert akkor terpesztenie kell és az is jó.
Áh, el lehet viselni, nekem már annyira nagyon fel sem tűnik :D Előtte, amikor még dolgoztam, akkor is korán keltem és elég későn feküdtem, szóval végülis majdnem ugyanaz, csak be van még iktatva egy-két vagy több ébredés :D
Jó nektek! Azért nem értem ezt az egészet, mert Lili úgy terpeszt magától is, mint egy kis béka. Na mindegy, biztos, ami boztos azért hordjuk:-( Már csak bő 1 hónapig kell remélem.
Hát én megbolondulnék, ha ennyit kellene éjszakáznom. Bezzeg Lili előtt...Mostanában este 10-kor úgy teszem le a fejem a párnára, hogy félúton már horkolok. Nekem a ma éjszakai 2 ébredés is fárasztó volt, pedig a kiscsaj szopi után 2 percen belül visszaalszik.
Nekünk nem kellett hordani hál istennek :)
Helló Csajok!
Utálom már én is a telet:-( Csatlakozom a "tavasz-akarókhoz":-) Tegnap csak fél órát sétáltunk, de én már a végére szétfagytam. Lili bezzeg édesen aludt. Ha így folytatódik a havazás, akkor ma nem lesz séta.
Csajok! Kellett Bencének vagy Petrának terpeszbetétes pelust hordania? Lilinek a császár miatt megelőzésképpen hordania kell és gyűlöljük mindketten. Ápr. 19.-én megyünk ortopédiára, addig szenvednünk kell vele. A doktornő kedden azt mondta, hogy fektessem Lilit többet oldalra, dehát ezzel a döggel nem tudom. H azt mondják az ortopédián, hogy nem kell már hordani, akkor ünnepélyesen el fogjuk égetni! Bár ez lehet rossz ötlet, mert tiszta műanyag szar az egész.
Ja igen és én is szeretném már a tavaszt :)
Szia Ancsa! Hát fáradt vagyok úgy hetente egy napot :D akkor jön ki rajtam, de mivel mióta megvan Bence ő még egy éjszakát sem aludt végig, sőt kevés volt a két ébredéses éjszaka is ( 4 nap) így hozzá van már szokva a szervezetem. Nem érzem magam igazán fáradtnak még :D Az a pihenés nekem, ha a bébinek jó hangulata van és nevetgél, azt szeretem, olyankor semmi sem baj. Ha viszont nyűgös, kevesebb a türelmem az éjszakázás miatt és na olyankor vagyok igazán fáradt, illetve érzem magam igazán annak.
Sziasztok! Ági, te minden reggel az első vagy, nem vagy nagyon fáradt? Mikor pihened ki magad, ha a párod is későn jár haza?
Itt is havas volt reggel minden, de most már szerencsére nem esik. Már elegem van a télből, tavaszt akarok. Remélem a hosszú hétvégére kijavul az idő.
További ajánlott fórumok: